KINGISPIKKER: KUIDAS OSTA NAISELE PESU VALENTINIPÄEVAKS?

Naisele kingituse tegemine on imelihtne! Selleks vajad vaid põhjalikke teadmisi naistepesu trendidest ja süvenemist teaduslikesse uuringutesse, mis annavad aimu, mille järgi naised pesu valivad ja millisest võrgutuskomplektist nad tegelikult unistavad. Seejärel pead välja sõeluma usaldusväärsed allikad ning veenduma, et uuringu tulemused ei muutu, kui need tuua põhjamaisesse kliimasse. Lihtne eks?!

 

Õnneks on Eesti disainerpesubränd BonBon Lingerie juba 2004. aastast töötanud Eesti naiste ilust ja enesekindlusest inspireerituna ja teab kõige paremini, milline naistepesu meie kaunitare võlub ja millist pesu nad kingituseks soovivad. Siiani vaid BonBoni käes olnud salajane info on valmis eksklusiivseks avalikustamiseks siin ja praegu.

 

Neile, kes pole kindlad, kas naine üldse vajab uut pesu, kinnitame, et kaunist pesu pole ühelgi naisel kunagi liiga palju. Pesu on üks intiimsemaid kingitusi, millega oma naist võluda. Preemiaks mehele on nauditav vaatepilt ja plusspunktid naiselt pühendumist nõudva kingi valimise eest.

 

Valentinipäev – kirglik ja provokatiivne

Must bodi Black Orchid BonBon Lingerie

Kirglik ja provokatiivne Black Orchid bodi täidab magamistoa erutava armastuse energiaga

 

Valentinipäev on armastajate suurim püha, mil olulised olete vaid teie kaks. Valentinipäevast endast on olulisem vaid ehk öö, mis sellele järgneb, mistõttu sobiv kingitus on selline, mis täidab magamistoa erutava armastuse energiaga. Värvidest on eelistatud punane kui kire ja armastuse värv ning klassikaline must. Kuigi tootegruppidest sobivad kõik, võiks valentinipäeva kingitus naisele olla midagi ahvatlevat, mis paneks naise tundma end seksikalt ja pakuks meelierutavat silmailu ka kinkijale.

 

Hea valik kirglikule naisele on bodi või pesukomplekt sukahoidja ja sukkadega, kirsiks tordil sätendav kehapuuder. Valentinipäev olgu täidetud ahvatlustega, millele on lausa kohustuslik järele anda!

 

Kollektsioonide soovitused: Night Lily, Black Orchid, Pamela, Cecily ja kogu BonBoni buduaariliin

Must tugikaartega rinnahoidja, stringid, sukahoidja Black Orchid BonBon Lingerie

Black Orchid Kolmnurk-rinnahoidja, stringid ja sukahoidja on vastupandamatult seksikad

 

Millist suurust ta kannab?

Parim viis naise pesu suuruse välja selgitamiseks on leida toote silt pesu seest. Tavaliselt tähistatakse rinnahoidja suurust kahe numbri ning ühe tähega, näiteks 75B. Kui oled leidnud rinnahoidja suuruse, toimi samamoodi aluspükstega. Aluspükste suurused on tähistatud järgmiselt: „XS“ – eriti väike, „S“ – väike, „M“ – keskmine, „L“ – ümar, „XL“ mõnusalt ümar.

Valge tugikaartega rinnahoidja ja kõrge pihaga püksikud Cecily BonBon Lingerie

Cecily tugikaartega rinnahoidja ja kõrge pihaga püksikud loovad romantiliselt nostalgilise meeleolu


Milline lõige talle meeldib?

Kas talle meeldib kanda push-up, võruga pits- või hoopis kolmnurkse kujuga rinnahoidjat? Kui oled selle välja selgitanud, uuri kas ta eelistab püksikuid, tangasid, stringe või kõrgeid püksikuid. Naised eelistavad enamasti kanda aluspükse lõikega, mis on neil jalas kõige mugavamad ning sobivad nende kehatüübiga. 

Tuhkjaslilla avatud rinnahoidja, sukahoidja, stringid Pamela BonBon Lingerie

Pildil kannab nõid Nastja hullutavalt seksikat Pamela avatud rinnahoidjat, sukahoidjat ja stringe, mida on saadaval nii tuhkhalli kui ka elektrisinist tooni

 

Mis on tema lemmikvärv?

Piilu tema aluspesu sahtlisse. Kas leiad sealt heledat, tumedat või erksat värvi aluspesu? 

Sinine madal tugikaartega rinnahoidja ja kõrge pihaga püksikud Pamela BonBon Lingerie

Kuninglik sinine Pamela madal tugikaartega rinnahoidja ja kõrge pihaga püksikud pakuvad eritavat silmailu. Soovitus - see rinnahoidjamudel vali tavasuurusest suurus suurem!

 

Kui siiski veebist ise naisele pesu ostmine hirmutav tundub, kutsu naine endaga pesupoodi. Aeg, mille koos veedate, on juba omaette kingitus ja investeering õnnelikku suhtesse!

 

Kinkides kallile naisele pesu, kingid Sa midagi enamat kui pelgalt tarbeeseme. Olgu su valikuks midagi eelnevast nimekirjast või pesupoe kinkekaart, BonBon Lingeriega kingid Sa paketi, mis koosneb enesekindlusest, seksikusest, naiselikust võlujõust, laitmatust kvaliteedist, unikaalsest disainist ja luksuslikest materjalidest. Kinkides pesu, kingid emotsioone!

 

VALENTINIPÄEVA ERIPAKKUMINE 

Valge kolmnurk-rinnahoidja ja avatud rinnahoidja Cecily BonBon Lingerie

Läbikumav Cecily kolmnurk-rinnahoidja ning avatud stringid muudavad valentinipäeva romantiliselt vallatuks!

 

BonBon Lingerie esinduspoed asuvad Tallinnas, Pärnu mnt. 21, Ülemiste keskuses ja Nautica keskuses.

 

Vallatuid seiklusi BonBoni võlumaal! 

LEAVE A COMMENT

All comments will be reviewed before publication