UUS KOLLEKTSIOON: PAMELA

On aeg lähemalt tutvuda kolmanda 20/21 sügishooaja kaunitariga - erutavalt eksootilise Pamelaga. Kollektsioon on väljakujunenud klientide südameid vallutanud Foxy Ladies Pamela kollektsioonist, tutvustades klientidele armsaks saanud kangaid uues provokatiivses võtmes. 

 

Pamela kollektsioon on kummardus säravatele ja silmapaistvatele naistele. Glamuursetele naistele, kes teavad mida nad väärt on ja kes ei karda seda välja näidata. Üks sellistest võrratutest naistest on vaieldamatult Jana Hallas, Pamela kollektsiooni nägu ja BonBoni brändi igavene muusa. Et mõista uue kollektsiooni sünnilugu, peame esmalt piiluma minevikku ja vaatama, millest see kõik alguse sai.

 

Kõik algab karismaatilistest naistest

Aastal 2007 palus BonBon Lingerie brändi asutaja ja toonane disainer Tiiu Roosma Jana Hallase esimest korda pesumodelliks. „Tiiu käekiri oli tol ajal täiesti omanäoline, minu jaoks väga inspireeriv ja vaimustav. Ta kasutas uudseid disainilahendusi ning detaile, bränd eristus teistest tugevalt. Tiiu kuulas ka minu kommentaare ja soovitusi. Näiteks häiris mind aluspükste puhul vagu, mis tekkis peenest kummiäärest kõhule. Arutasime koos, kuidas pükse mugavamaks ja hästiistuvamaks muuta,“ vaatab Jana, Tiiu muusa ning väga hea tuttav, tagasi. 

Siidine rinnahoidja topp ja tangad Foxy Ladies Brigitte BonBon Lingerie

Jana sõnul tabas teda meeldiv üllatus, kui kümme aastat hiljem teda taaskord pesumodelliks kutsuti. Seekord oli tegu noore disaineri Mirjam Mäeots-Kirisbergi 2019. aasta kollektsioonide, Foxy Ladies Pamela ja Foxy Ladies Brigitte, pildistamisega. „Olin üsna kindel, et ta teadis minu varasemast koostööst BonBoni brändiga, selgus aga, et mitte. Seda enam oli minu valimine mulle kompliment,“ meenutab Jana.

 

Foxy Ladies kollektsioon on inspireeritud karismaatilistest naistest, kes oskavad kasutada oma seksuaalsust väärtusena, et tagada endale seatud eesmärkide täitumine. Kollektsiooni loomisel jälgiti oma seksapiiliga maailma vallutanud naisi - alates 70ndate groupidest, kuni 90ndate Pamela Andersonini. „Jah, mu päris algne idee sai alguse groupidest, aga see valgus hiljem laiali üldisemaks seksisümboliteni, nende seas Brigitte Bardotini,“ kirjeldab Mirjam kollektsiooni sündi.

Sinine bodi, sukad, sukahoidja Pamela BonBon Lingerie

Foxy Ladies kollektsioonid paistsid silma oma glamuursete värvilahenduste, materjalide ning tegumoodidega. Sellepärast pidi kollektsiooni näoks saama keegi, kes suudaks oma särava isiksusega neid omadusi edasi anda. „Kui saabus aeg, et otsida pildistamiseks pesumodelli, tuli mul kohe silme ette Jana Hallas. Ta oli 90ndate lõpu Eesti üks provokatiivselt stiilsetest naistest. Mulle oli ta meelde jäänud Kroonika kaantelt seksikate piltide näol, olgugi, et 6-7 aastasena ei teadnud ma tema laulusõnade kirjutamistest ja stilisti tööst midagi. Ühesõnaga, tundus, et tema „foxy lady“ aura sobiks selle kollektsiooniga imeliselt kokku. Jana on nagu Eesti oma Brigitte Bardot. Ja seda ka siis kui ta ei ole enam 20ndates.“

 

Pamela on loodud naisele, kes naudib tähelepanu keskpunktis säramist

Täna eristub BonBon Jana sõnul endiselt teistest just väikeste põnevate detailide ja disainilahenduste poolest. Pamela jätkab Foxy Ladies Pamelale omast glamuuri täiendades kollektsiooni uute atraktiivsete detailide ning enneolematult erutavate lõigetega.

 

„Pamela kollektsioon püüdis mu tähelepanu oma kaunite värvilahenduste, mugavate lõigete ning kvaliteetse materjaliga. Sellel olid olemas kõik omadused, mida võiksin loota ja oodata pesult, mille endale kandmiseks valiksin,“ oli Jana esimene emotsioon pärast uue kollektsiooni selga proovimist. „Pesu pani mind tundma nii, nagu hästiistuv ja keha kaunistav pesu ühte naist tundma panema peaks – see laadis mind positiivse emotsiooni ja enesekindlusega.“

 

Romantiliselt erootiline Pamela kollektsioon võlub oma silmapaistva värvigamma ning kvaliteetse õrna pitsiga. Kollektsioon on saadaval kahes efektses värvitoonis:

 

1. Kuninglikku sügavsinist tooni Pamela Blue on inspireeritud kobarhüatsindi erksast elektrisinisest värvusest ning paabulinnu saba mustrist. See on lugu naisest kui uhkest paabulinnust, kes teab oma väärtust ning naudib tähelepanu keskpunktis säramist. 

 

2. Elegantne rikast tuhkhalli tooni Pamela Ash on sündinud ammutades inspiratsiooni lavendli hõbeda varjundiga lillast kumast. Pilkupüüdvatele lõigetele lisavad särtsakust luksuslikud kristalldetailid ning kuldsed regulaatorid. 

 

Pesu, mis laeb sind enesekindlusega

Jana on veendunud, et enesekindlus liigub seestpoolt väljapoole. Kui sisemine enesekindlus või kasvõi selle alge on olemas, hakkab enesekindlus väljastpoolt sissepoole liikuma. Jana sõnul tõusevad kandes endale sobivat, hästiistuvat pesu enesekindlus ning hea enesetunne veelgi. „Piisab sellest, et sina ise tead. Kaunis pesu paneb sind iseenda jaoks tundma väärtustatuna.“

Jana ei riieta ega säti end teiste jaoks :“Tahan kõigepealt ikka iseendaga hästi läbi saada.“ Ta usub, et kui oled iseendaga rahuajal ja tasakaalus, annad ka väljapoole säravaid ja positiivseid signaale. 

 

Naine peab ennast pesu suhtes üsna pretensioonikaks. „Mul on hea meel, et Pamela komplekt on valmistatud kvaliteetsest mõnusast pehmest pitsist. Lõike väikesed nüansid on mulle ääretult olulised - valisin endale komplekti, mille puhul on kõik täpselt paigas. Minu vaieldamatu lemmik on madal tugikaartega rinnahoidja ning püksikud. Hall toon on igapäevaseks kandmiseks ideaalne.“

 

Meie BonBonis jumaldame julgeid ning siiraid naisi, mistõttu on loomulik, et ka meie looming on nendest tugevalt inspireeritud. Pesu on kui vahend jutustamaks meid ümbritsevate ikooniliste naiste lugusid. Meie ülesanne on peegeldada läbi oma loomingu nende naiste unikaalset stiili ja magneetilist aurat. Usume, et säravate naiste omaduste ülekandmine pesusse laeb pesu nende enesekindlusega, mis saab omaks igaühele, kes seda kandma peaks. 

Sinine tugikaartega rinnahoidja ja kõrge äärega püksikud Pamela BonBon Lingerie

Kui küsisime Janalt, kes on tema suurim eeskuju saime vastuseks: “Soovin olla parima versiooni moodi iseendast.” Jana on üks paljudest naistest, kellel on see eesmärk, mistõttu oleme võtnud oma missiooniks aidata igal naisel saada iseenda parimaks, enesekindlaks versiooniks. Sisene BonBoni võlumaailma, sest siin julgustame sind oma keha ja elu nautima ning meiega võid sa kehastuda kelleks iganes!

 

Pamela kollektsioon 

Pamela kollektsioonist leiad eest kümme erinevat võrgutavat toodet kahes värvitoonis. Kollektsioon jaguneb kaheks - seksikaks buduaariks ning romantiliseks igapäevaseks mugavuseks. 

Tuhkjashall avatud rinnahoidja ja stringid Pamela BonBon Lingerie

Vabasta oma sisemine paabulind ning astu rambivalgusesse. Sa ei ole loodud massi sulanduma. Pamela erutav buduaarikollektsioon laeb sind enesekindlusega, et võiksid särada oma täies hiilguses.

Sinine avatud rinnahoidja ja stringid Pamela BonBon Lingerie

Haara kontroll enda kätesse provokatiivse avatud rinnahoidja ning stringidega, mida kandes saad end tunda igas olukorras enesekindla ning võimsana. Vaid osaliselt rinda kattev pits kombinatsioonis kontrastsete paeltega rõhutab rindade ümarust ja muudab need vastupandamatult ahvatlevaks. Avatud stringide väljakutsuv lõige koos ekstravagantse pitsiga on kõik mida vajad, et muuta iga seksuaalne seiklus unustamatuks.

Sinine madal tugikaartega rinnahoidja Pamela BonBon Lingerie

Vallatle erksinises või rikkalikult naiselikus hallis madalas tugikaartega rinnahoidjas. Sensuaalne rinnahoidja on loodud igaks sündmuseks, mis tänu oma ainulaadsele madalale lõikele sobib laitmatult ka sügava dekoltee alla. Sobita selle alla pilkupüüdvad paabulinnamustriga napid stringid. Kanna komplekti koos meie reguleeritava ümbermõõduga pitsist sukahoidjaga, mille mesh-kanga ja paelte kooslus tekitab hullutavalt seksika liivakellafiguuri jättes kõik sõnatuks. 

Sinine pikkade varrukatega bodi Pamela BonBon Lingerie

Pamela pikkade varrukatega bodi on ideaalne naisele, kes julgeb eksperimenteerida. Loodud suurtele lavadele, pakub pesu erutavat vaatemängu oma läbikumava võrkkanga ja enneolematu detailiderohkusega. Bodi muudab erakordseks kaelust kaunistav ning mööda varrukate külgi jooksev pits.

Sinine bodi Pamela BonBon Lingerie

Muinasjutuline õlapaeltega bodi on loodud lootusetule romantikule. Laiad pitsist õlapaelad ja sügav dekoltee on idülliline kooslus, mis ühendab endas unistava tegumoe ja ülima kandmismugavuse.

Tuhkjashall madal tugikaartega rinnahoidja ja püksikud Pamela BonBon Lingerie

Naisele, kes otsib igapäevast luksust, on sobiv valik elegantne Pamela tugikaartega rinnahoidja. Rinnahoidja, mis mõjub nahal kui sinu teine ihu on nii mugav, et tajud vaevu rinnahoidja olemasolu. Venimatust võrgust korv pakub täiuslikku toetust ja toob tänu läbikumavale meshile esile rindade loomuliku ilu. Sobita rinnahoidja kokku sama seeria püksikutega. Klassikalise lõikega püksikud pakuvad säravat glamuuri, peaaegu et pimestades oma esiosa kaunistava kristallripatsi ja naiseliku lipsukesega. 

Sinine madal tugikaartega rinnahoidja ja püksikud Pamela BonBon Lingerie

Naisele, kes taotleb moodsat mugavust, soovitame Pamela kõrge pihaga püksikuid. Paabulinnumustriga pitspüksikute tagaosal paiknev väike võrgutav avaus lisab püksikutele trendika nüansi, eristades pesu sinu tavalisest igapäevasest püksikute paarist. Kõrge lõige tekitab visuaalselt salendava efekti. Hüpnotiseeriv värvitoon ning maagiline kanga tekstuur uputavad vaatleja oma kosmilisse ilusse.

 

Uus Pamela kollektsioon nüüd saadaval meie e-poes ning Nautica keskuse, Ülemiste keskuse ja Pärnu mnt 21 esinduspoodides. 

 

LEAVE A COMMENT

All comments will be reviewed before publication