UUS KOLLEKTSIOON: BLACK ORCHID

Teise sügis-talv 20/21 hooaja kollektsioonina avalikustame maagilise Black Orchidi.

 

Black Orchid kollektsioon toob tagasi armastatud BonBon Lingerie signatuurlõiked – detailirohke kolmnurk rinnahoidja, napid paeltega stringid ja barely there sukahoidja. Seksikaid lõikeid esitlesime esimest korda 2017. aastal, kui avalikustasime provokatiivse Shades Straps kollektsiooni. Shadesile järgnes 2019. aastal kollektsiooni edasiarendus Desire, kus enimmüüdud kollektsioon sai endale juurde uue ihutooni varjundi.

Must kolmnurk-rinnahoidja, stringid, sukahoidja Shades Straps BonBon Lingerie

Vasakult: Shades Straps ja Desire

Musta orhidee peidetud tähendus

Black Orchid buduaarikollektsioon on inspireeritud musta orhidee müstilisest ilust. Must orhidee on levinud orhidee sort Aasias ja Ameerikas, kus lille seostatakse tugevuse, maskuliinsuse, seksuaalfantaasiate ja eduga.


 Must orhidee on tuntud kui maagiliste võimetega müütiline lill, mille nõiduslik võlu peitub selle unikaalses sügavas mustas värvuses. Must värvus sümboliseerib salapära ja võimu, mistõttu figureerib orhidee tihti ulme- ja musta maagiat käsitlevas kirjanduses ning iidsetes mütoloogiates.

 

Musta orhideed seostatakse võimu, autoriteedi ja rikkusega. Iidsetes tsivilisatsioonides omistati lille kuningatele ja võitlejagruppide juhtidele. Tänapäeval on laiemalt tuntud musta orhidee seos luksusega. Lille peeti pikka aega jõukuse märgiks musta orhideeõie pehme luksusliku ilme tõttu. Musta orhideeõit on peetud ka sihikindluse ja kõrgete saavutuste märgiks, sümboliseerides kõrgemat positsiooni ning eesmärkide saavutamist.

 

Viimane ning tuntuim musta orhidee tähendus seondub seksuaalsete soovide ja ihaga. Kinkides musta orhidee oma kallimale, kinnitad talle ilma sõnagi lausumata, et usaldad ennast talle täielikult.

Kollektsioon inspireeritud musta orhidee müstilisest ilust

Sarnaselt Shades Straps ja Desire kollektsioonidele, on ka Black Orchid disainitud mõeldes julgele ja jõulisele naisele. Kollektsioon jutustab loo naise ulakast alter-egost, mis end naise sees varjab ja vabastamist ootab. Sensuaalne pesu on naise erutav saladus, vabastamaks oma salajane teine mina.

 

Black Orchid kollektsioon on loodud mõeldes mõjuvõimsale naisele. Naisele, kes soovib massist eristuda ning mässab ühiskonna seatud normide vastu. Naisele, kes on teadlik oma seksuaalsusest ning ei karda seda omaks võtta. Naisele, kellele ei piisa rutiinsest argipäevast ning kes otsib alati midagi uut. Naisele, kes unistab millestki suuremast ning kes on valmis maailma vallutama.

 

Lisaks Shades ja Desire kollektsioonidest tuntud mudelitele, oleme lisanud kollektsiooni provokatiivse alatooniga püksikud ning mängulise bodi. Pesu muudab ainulaadseks selle detailirohkus – kasutatud on mustasid rõngaid, regulaatoreid, kumme ja võrke.

 

Kombineeritud on omavahel kahte erinevat kangast – Shades kollektsioonile omast õrna musta mesh-kangast ning omapärast võrkkangast. Kollektsioonile lisavad iseloomu paljastavad väljalõiked, mis jätavad vähe ruumi fantaasiale. Hoolikalt on läbimõeldud paelte ja võrgu asetus, et rõhutada kandja keha kaunimaid tahke.

 

Black Orchid kollektsioon

Kollektsioon on saadaval viies erinevas suuruses – XS kuni XL, et tagada mudeli ideaalne sobivus kandja kehaga. Sukahoidja on üks-suurus-sobib-kõigile ning imelihtsasti reguleeritav.

Must kolmnurk-rinnahoidja ja stringid Black Orchid BonBon Lingerie

Seksikast võrkkangast õmmeldud kolmnurk rinnahoidja lisab põnevust igasse argipäeva. Trendikas kolmnurk lõige on loodud, et tagada rinnahoidja hea istuvus ja kandmismugavus.

 

Black Orchid püksikud ühendavad endas kollektsioonile omase provokatiivsuse ning püksikute mudelile omase mugavuse. Sensuaalse alatooniga püksikud sobivad naisele, kes otsib elegantsi, kuid unistab salaja millestki enamast, kui üksnes ilusast pesust.

Must tugikaartega-rinnahoidja, stringid, sukahoidja Black Orchid BonBon Lingerie

Flirtivate paeltega minimalistlikud võrgust stringid on loodud naisele, kes ei pelga väljendada oma seksuaalsust. Stiilne paelte ja võrgu kooslus on eksklusiivne kombinatsioon, mis rõhutab kandja erilist isiksust.

 

Black Orchid sukahoidja on mänguline lisa pesukomplektile – sukkade ja sukahoidja kombinatsioon on loodud, et süüdata kireleek igas suhtes. Ristuvad paelad killukese võrguga on isikupärane kooslus, mis vihjab kandja eneseteadlikkusele ja julgele iseloomule.

Must võrgust bodi Black Orchid BonBon Lingerie

Julge tegumoega võrgust bodi on väljakutsuv pannes naise unustama oma tagasihoidlikkuse. Mänguline bodi ergutab meeli värskete fantaasiatega, vabastades kandjas peituva saatusliku naise.

Black Orchid kollektsioon nüüd saadaval BonBon Lingerie e-poes ning Nautica keskuse, Ülemiste keskuse ja Viru keskuse esinduspoodides.

LEAVE A COMMENT

All comments will be reviewed before publication