SÜGIS-TALV 20/21: NÄRBUNUD ÕITE ILU

Närbunud õite ilu

Seekordne sügis-talv kollektsioon on inspireeritud kuivatatud lilleõitest ning nende närbunud ilust. Väärikast ilust kui järgmise tasandi ilust.


BonBon Lingerie disainer Mirjam Mäeots-Kirisberg kollektsioonist: „Vanamine ei ole protsess, mis päädiks ainult hääbumisega. See on teekond, mis muudab meid julgeks, enesekindlaks ning ilusaks. See muudab meid teadlikuks iseendast ning annab meile võimaluse jõuda senisest kõrgemale, küündida veelgi kaugemale.

 

Kollektsioon on inspireeritud lilledest erinevates kuivamisstaadiumites sümbioosis nende mütoloogiliste tähendustega. Närbumine on justkui taimede teekond järmisele tasandile, nende võimalus uueks alguseks.


Visteeria põõsa mütoloogiline sõnum on vaadata läbi pealiskihi, mis seisab fassaadi taga. Läbi selle kollektsiooni juhin tähelepanu kuivanud, närbunud lillede ilule, mis peitub esmase inetuse taga. Värvide muutumine, tekstuuride esiletõusmine. Erksad toonid muutuvad pastelsemaks, siidised pinnad faktuursemaks. Läbipaistmatud kihid õhkõrnadeks valgust läbikumavateks reljeefideks. Need muutused oleks justkui lillede teekonna lõpp, kuid tegelikult tähistavad millegi uue algust. Nii ka sellel puhul, kus õied võtavad omaks teised tekstuurid, lõhnad ja värvid - järgmise tasandi lummava ilu.“


Käesoleval sügisel võlume julgete värvivalikutega ning uute unikaalsete lõigetega. Seekordne hooaeg peegeldab täiuslikult BonBon Lingerie põhiväärtusi, kollektsioonidest õhkab müstilisust ning provokatiivset elegantsust. Oleme loonud kolm buduaari kollektsiooni, tuues tagasi meie signatuur avatud stringid ja rinnahoidja ning üllatades uustulnuka madala lõikega sensuaalse pitsist rinnahoidjaga. 


Oleme kasutanud vaid preemium materjale - kogu kollektsiooni materjalid pärinevad pikaajaliste kogemustega Euroopa tootjatelt. Killukese luksust lisavad säravad kristallid ning väärismetallide toonides detailid.


Tutvustame kuut uut kollektsiooni: Lilium Decayd, Black Orchidi, Pamela Blued, Pamela Ashi, Night Lily ning Wisteria Lane'i. Neist esimesena avalikustame romantilise ihutooni Lilium Decay.

Liiliatest inspireeritud Lilium Decay


Lilium Decay on inspireeritud liiliate erakordsest lõhutud ilust. Liilia on pühendumise, noorusliku ilu ja taassünni sümbol. Liiliate peidetud sõnum on, et iga lõpp on millegi uue algus. Uus algus väljendub närbunud liilia uutes toonides ning tekstuurides, selle pudenevates ja skeletistunud lehtedes, valgust läbikumavates ning krimpsu tõmbunud õites. Erakordne ilu, mis tärkab uutesse värvidesse ja reljeefidesse. Liiliad on erilised, sest need ei kaota oma võlu ka siis, kui erksad toonid muutuvad pastelseks ja õite tekstuur valgust läbikumavaks. Kollektsioonis tõlgendub liilia taassünd kasutatud pitsi tekstuuris ning seeria beežikates toonides.


Lilium decay kollektsioon mängib erinevate tekstuuride ning varjunditega. See on minimalistlik kollektsioon väikeste detailidega, suursugune ilu rafineeritud kujul. Liiliatest inspireeritud kollektsioon on selle hooaja taaskasutatud materjalidest seeria. Andes neile uue võimaluse särada, panustab kollektsioon ökoloogilse jalajäle vaos hoidmisesse. Unistav kollektsioon esindab jätkusuutlikku moodi stiilsest ja modernsest vaatenurgast.


Kollektsioon koosneb viiest tootest: tugikaartega rinnahoidjast, push-up rinnahoidjast, tangadest, püksikutest ning kõrgetest püksikutest.

Beež push-up-rinnahoidja Lilium Decay BonBon Lingerie

Rinda vormiv ihutooni push-up rinnahoidja võlub tekstuurse pitsi ja luksuslike detailidega. Naiselikud pitsdetailid annavad minimalistlikule rinnahoidjale sensuaalse nüansi, et võiksid end tunda kauni ja säravana. Push-up rinnahoidja abil saavutad rindade kadestusväärse ahvatleva ümaruse. Ajatu ihuvärvi toode sobib ideaalselt iga tooni riietuse alla.


Seksika ja napi lõikega ihutooni tangad on õmmeldud free cut kangast, et ühendada endas sensuaalsus ja maksimaalne mugavus. Tangade tagaosa kaunistav sensuaalne pits lisab minimalistlikule pesule annuse romantikat. Liiliate südamikke meenutavad elegantsed kristallid toovad kübekese luksust igasse argipäeva.  

Beež tugikaartega-rinnahoidja Lilium Decay BonBon Lingerie


Õhuline tugikaartega rinnahoidja jääb korraga kandes märkamatuks ja pakub rindadele täiuslikku toetust, tuues esile nende loomuliku ilu. Pitsi muster vihjab kuivatatud lehtede ning liiliate tekstuurile. Liiliatest inspireeritud pehmed beežid toonid ja kuldsed detailid on romantiline kooslus, mis külvab Sind üle õrnuse ja iluga.


Klassikalise lõikega ihutooni püksikute saladuseks on pehme vööosa, mis koos free cut kangaga tagab ülima mugavuse. Läbipaistmatu ja paljastava kanga kombinatsioon mõjub mänguliselt ja atraktiivselt.

Beez kõrged püksikud Lilium Decay BonBon Lingerie

 

Kõrged püksikud vormivad figuuri, tuues esile Sinu kauneimad vormid ning suurendades Sinu naiselikku enesekindlust. Läbipaistmatu kõrge esiosa tekitab visuaalselt salendava efekti. 


Lilium Decay kollektsioon nüüd saadaval BonBon Lingerie e-poes ning Nautica keskuse, Ülemiste keskuse ja Viru keskuse esinduspoodides.

 

LEAVE A COMMENT

All comments will be reviewed before publication