Telestaar Brigitte Susanne Hunt ja muusik Ivi jagavad erootilist nõu jalustrabava buduaaripildistamise korraldamiseks

Oled Sa kunagi mõelnud, et tahaksid näha ennast teiste inimeste pilgu läbi? Näha enda ilu ja erilisust, mida iseendal nii raske märgata on. Buduaarisessioon on üks parimaid viise, kuidas avastada oma naiselik seksapiil, loomulik ilu ja tõsta enda enesekindlus uuele tasemele. Fotod jäädvustavad igaveseks need imelised hetked, mil kogeme end seksikasse buduaaripesusse ehituna võimsa, kütkestava ja ihaldusväärsena. See on tõestus meie jumalikust olemusest, mis mõjub kui kohest enesekindluse boosti andev salarelv neil hetkedel, mil negatiivne sisekõne või ebakindlused pead tõstavad. 


Tõsi küll, idee erootilisest fotosessioonist võib alguses tunduda hirmutav, kuid kui valid end kaunistama mugava ja naiselikku energiat tõstva pesukomplekti ning lood enda ümber sensuaalse keskkonna, saab hirmust kiiresti vastupandamatu nauding. 


BonBon Lingerie selle kevade kõige skandaalsem fotosessioon toob kokku kaks võimsat naist – bravuurse Brigitte Susanne Hundi ja särava lauljanna Ivi. Loe ja saa teada, millised on nende julgust andvad salanipid ja esimesed kogemused erootilise pesu ja selle pildistamisega.


Fotod: Arnaud Lafeuillade

,,Minu esimene mälestus erootilisest pesust jääb aega, kui olin oma esimeses suhtes ja läksin teda välismaale üllatama, kaasas musta värvi pitsbodi.’’ - BSH 

Punane avatud bodi ja stringid Dhalia BonBon Lingerie Brigitte-Susanne Hunt

Brigitte kannab pilkupüüdvat ja eriliselt seksikat Dhalia avatud bodi ja stringe.

 

Milline pesu lööb Sind kaamera ees särama?

 

BonBon Lingerie signatuurmärgiks on julgete avatud lõigetega buduaaripesu, mille laiast valikust leiab meelepärase lõike ja värvitooni igale kehatüübile. 

,,Seksika enesetunde loomiseks panen mängima hea muusika, teen ilusa meigi, sätin soengu, lisan jumet, luksusliku parfüümi ja kontsakingad.’’ - BSH

Buduaarikollektsioonidest uusim, vabameelsust õhkav Dhalia muudab erootiliseks mänguplatsiks nii fotosessiooni keskkonna kui ka õhtuse magamistoa, et saaksid piirideta katsetada kõiki oma keha naudinguallikaid. Jõulise punase ja pehme beežika kanga erootiline sümbioos teeb Sinust tõelise fotosessiooni tähe ja seksapiilsuse valitsejanna. Inspireeru Dhalia ilust ja vali endale uus meelas pesukomplekt siit. 

Punane tugikaartega rinnahoidja, tangad, sukahoidja Dhalia BonBon Lingerie

Ivil on seljas sensuaalsusest pakatav Dhalia tugikaartega rinnahoidja, tangad ja sukahoidja.

 

Kui soovid aga luua malbemat, unenäolist atmosfääri, siis muudab Sind lummavalt siivutuks ingliks helesinine Lola buduaaripesu. Õrnalt läbikumav triibutatud kangas ja helesinine pits loovad hüpnotiseeriva vaatemängu, mille peibutav efekt kangastub nii fotodel kui Sinu kallima silmades. Heida kõrvale oma tagasihoidlikkus ja alusta erootilist seiklust siit.

Sinine tugikaartega rinnahoidja, stringid, sukahoidja, sukad Lola BonBon Lingerie

Ivi mõjub hüpnotiseerivalt kandes ingellikult siivutut Lola tugikaartega rinnahoidjat, stringe, sukahoidjat ja sukki.

 

Tumedama fantaasiamaailma ja naiseliku jõulisuse esile tõstmiseks poseeri fotosessioonil süsimustas Luna buduaaripesus. Aegumatu must pits, laotumas soojadele kehatoonidele, mõjub tõelise seksikuse, kire ja julguse rüüna. Kliendilemmik Luna on meie riiulitelt välja müüdud pidevalt ja seda ka põhjusega - Luna erootilised avatud lõiked ja paljastavad detailid lasevad iga naise enesekindlusel ligitõmbavalt leegitseda, mis muudavad vahekorra unustamatuks nii Sulle kui ka Su kallimale. Ärata endas saatuslik naine koos Lunaga siin.

,,Kõik pesukomplektid, mida ma BonBon Lingerie fotosessioonil kandsin panid mind tundma ülimalt erilise ja võimsana. Kuid kui ma peaksin valima neist ühe, milles oma kallimat üllata, oleks selleks Luna bodi. Must sekspesu võidab alati!’’ - Ivi

Must avatud bodi ja stringid Luna BonBon Lingerie

Ivi mõjub ligitõmbavalt kandes äärmiselt kuuma Luna avatud bodi ja stringid.

 

Kui soovid fotosessiooni kasutada külmavärinaid tekitavalt palava armastusavaldusena oma kallimale, siis poseeri talle romantilises Love Lust pesukollektsioonis. Erootikast nõretava Love Lusti embuses saab naiselik seksapiil üleloomulikult vastupandamatud võimed ja täide lähevad kõik Sinu nurjatud salasoovid. Leekivpunane kollektsioon püüab oma võrgutavasse lõksu kõik mööduvad silmapaarid ja koob purustamatu armastuselõnga Sinu ja Sinu väljavalitu vahele. Sinu kuum fotosessioon tulipunases Love Lustis ootab alata. 

,,BonBon Lingerie pesust lemmikut valida on väga raske. Kuidas saab keegi vastu panna punasele pitspesule? Samas on seksikas bodi alati kaunis ja naiselik valik. Ning üleni mustas pesus olla, on sama aegumatu nagu little black dress.’’ - BSH

Punane push-up-rinnahoidja ja stringid Love Lust BonBon Lingerie Brigitte-Susanne Hunt

Brigitte sütitab kirgi leekivpunases Love Lust push-up-rinnahoidjas ja stringides.

 

Mara Black kollektsiooni sensuaalse mustriga mustad sukad ja seksapiilne sukahoidja pakuvad siivutut täiendust igale pesukomplektile, vürtsitades fotosessiooni vaatemängu ja lisades jõudu Sinu naiselikule mõjuvõimule. Allu musta värvi maagiale ja paku talle unustamatut vaatepilti, mis jääb kestma veel aastateks siit.

Must tugikaartega rinnahoidja, tangad, sukahoidja, sukad Mara Black BonBon Lingerie Brigitte-Susanne Hunt

Brigitte tunneb end seksika ja võimukana kandes Mara Black tugikaartega rinnahoidjattangasidsukahoidjat ja sukki.

 

Kui tunned, et soovid kallimat piltidega vaid veidi õrritada, kuid seda ilma seksikuse arvelt kompromisse tegemata, on heaks lahenduseks keha kattev, kuid õrnalt läbikumav pikkade varrukatega sensuaalne bodi. Armastatud Pamela kollektsioon pakub julgeid valikuid madala ja avatud lõikega rinnahoidjate osas, kuid võlub ka eriilmeliste bodidega. Loo sensuaalne meeolu Pamela pilkupüüdva pitsiga siin.

Sinine pikkade varrukatega bodi Pamela BonBon Lingerie

Pildil vallatu pikkade varrukatega Pamela bodi.

,,Minu valem hirmude ületamiseks ja seksika enesetunde loomiseks on alati olnud tantsimine. Kaunis pesus peegli ees liikumine paneb enda ilusse armuma!’’ -Ivi

Tõeliselt dominantse tooniga fotosessiooniks sobib aga fantaasiaid sütitava paeltemänguga Smoky Quartz kollektsioon, mille vastanduvate toonide embuses võid olla kui kameelion, olles ühel hetkel dominatrix ja kehastudes teisel õrnaks jumalannaks. Avarda oma seksuaalsust Smoky Quartziga siin.

Must push-up-rinnahoidja ja tangad Smoky Quartz BonBon Lingerie

Pildil vastanduvated toonides võimukas Smoky Quartz kollektsioon - push-up-rinnahoidja ja püksikud.

 

Tee oma foto efektsemaks kasutades mängulisi sulgi ja piitsasid

 

Buduaari fotosessioon on Sinu võimalus luua endale täpselt selline maailm, milles kehtivad Sinu loodud piirid ja reeglid. Võta endaga kaasa julgustavat tuge andvad siivutud mänguasjad, mille erootiline valik on müügil meie Ülemiste ja Nautica keskuse poodides. 

,,Minu esimene mälestus buduaaripesu ostmisest oli juba 15-aastaselt. Kogusin salaja raha ja ostsin oma esimese kalli paari pitssukkasid, mida armastasin kanda ja neis salaja tantsida, kui kedagi kodus polnud.’’ – Ivi

Lase oma fantaasial lennata katsetades pildistamisel salapäraseid näomaske, õrritavaid kõdisulgi ja võimukaid piitsasid.

Must avatud bodi Luna BonBon Lingerie

Ivi püüab kõigi pilgud endale kandes Luna avatud bodi.

 

Nibukleepsud muudavad fotoseeria veelgi intrigeerivamaks

 

BonBon Lingeries on nüüd müügil kirgikütvad Bijoux Flash iseliimuvad nibukatted, mille valikus on sädelevad hõbedased südamed, sädelevad mustad tähed ja sädelevad mustad ristid. Nibukatted on Sinu salarelv, millega kiusata oma vaatlejat ja kasvatada seeläbi tema ihatungi veelgi. Sobitades nipukleepsud kokku fotosessiooni buduaaripesu komplektiga tunned end läbikumava pesuga poseerides veelgi vabamalt ja hurmavamalt. Lisaks on nibukleepsud parimaks lahenduseks avatud selja või sügava dekolteega kleitide jaoks. 

 

Ivi on hõbedased südamekujulised nibukatted sobitanud mänguliselt läbikumava Lola bodiga.

 

Sinine bodi Lola BonBon Lingerie

Avasta nibukleepsude erootiline maailm veel aprillikuus, sest ostes Dhalia kolmnurk-rinnahoidja saad kaasa TASUTA punased nibukleepsud!

,,Juba 2. aastat tunnen ennast kõige enesekindlamalt ja naiselikumalt BonBon Lingerie pesus!’’ - BSH 

Ära lükka oma tähetundi edasi! Soeta enda esimene buduaaripesu juba täna ja liitu BonBoni dominantsete naiste revolutsiooniga! Liitudes uudiskirjaga SIIN, on esimene ost Sulle -20%! See on Sinu võimalus saada osa meie fännilemmikkust buduaarikollektsioonist enneolematult soodsa hinnaga veel enne, kui see taaskord välja müüb.


Ulakaid munadepühi soovides,

Sinu BonBon Lingerie jänkud

LEAVE A COMMENT

All comments will be reviewed before publication