SPIKKER! KUIDAS OSTA VEEBIST RINNAHOIDJAT?

Eelmisel aastal liikus maailm täiskiirusel digitaliseerumise suunas. Koroonaviirus pani ka tehnoloogiakauged inimesed sooritama oma esimesi oste veebipoest. Isegi pesu osteti eelmisel aastal e-poest kordades rohkem kui varasematel aastatel. 

 

BonBon Lingerie e-poes on pesu ostmine vaid mõne kliki küsimus ning pesu jõuab juba paari päeva jooksul kliendile sobivasse pakiautomaati kohale. Lisaks on üle 75€ tellimustele tarne tasuta ning 14 päeva jooksul saab kõiki tellimusi ka tasuta tagastada.

 

Siiski puutume aeg-ajalt kokku küsimustega veebist rinnahoidja ostmise kohta. Alljärgnevalt leiad vastused kõige sagedasematele küsimustele.

 

Kuidas valida õige rinnahoidja suurus?

Must t-särk rinnahoidja ja püksikud Ramona BonBon Lingerie

Pildil Ramona T-särk rinnahoidja ja Püksikud

 

Uuringud on näidanud, et umbes 80% naistest kannab vales suuruses rinnahoidjat. Keskmise büstiga Eesti naised on tihti seda meelt, et 75B on universaalne suurus, mis sobib meile kõigile. Tegelikult see muidugi paika ei pea. Kuna naise keha on pidevas muutumises, peaks iga naine alati enne uue rinnahoidja ostu oma keha üle mõõtma olenemata sellest, kas pesu ostetakse füüsilisest- või e-poest. Vales suuruses rinnahoidja mitte ainult ei näe halb välja, vaid on ka ohtlik Sinu tervisele.

 

Rinnahoidja jaoks õige mõõdu võtmine ei ole sugugi keeruline! Kui oled leidnud õige suuruse, muutub ka e-poest aluspesu valimine imelihtsaks. Kuidas seda siis ikkagi teha?

 

Alustuseks otsi välja mõõdulint! 

 

1. Mõõda rindkere ümbermõõt rindade alt ehk sellest kohast, kus rinnahoidja lõpeb. Võimalusel palu keegi appi, sest täpseima tulemuse saad, kui käed ripuvad vabalt ja oled lõdvestunud. Jälgi, et mõõdulint asetseks samal kõrgusel nii ees kui taga.

 

Rinnahoidjapaela suurus

65

70

75

80

85

90

95

100

Vahemik sentimeetrites

63-67

68-72

73-77

78-82

83-87

88-92

93-97

98-102

 

 

2. Mõõda rinnaümbermõõt rinna kõige kõrgema punkti pealt, ehk ümber rindade. Rinnahoidja suuruse teine pool märgitakse tähega (A, B, C jne.) ja see näitab korvi suurust. Kasuta allolevat tabelit, et leida enda korvi suurus.

 

Rinnahoidjapaela suurus

65

70

75

80

85

90

95

100

Vahemik sentimeetrites

63-67

68-72

73-77

78-82

83-87

88-92

93-97

98-102

A

80-82

82-84

87-89

92-94

97-99

102-104

107-109

112-114c

B

82-84

84-86

89-91

94-96

99-101

104-106

109-111

114-116

C

84-86

86-88

91-93

96-98

101-103

106-108

111-113

116-118

D

86-88

88-90

93-95

98-100

103-105

108-110

113-115

118-120

E

88-90

90-92

95-97

100-102

105-107

110-112

115-117

120-122

F

90-92

92-94

97-99

102-104

107-109

112-114

117-119

122-124



NÄIDE

 

Kui Sinu mõõt rindade alt on 77cm ja rindade pealt 92cm, siis istub Sulle kõige paremini rinnahoidja suuruses 75C.

 

Samas tasub teada, et erinevas suuruses rinnahoidjad võivad olla volüümi poolest võrdsed. Nii võivad Sulle sobida nii 70C, 75B kui ka 80A. Milline neist parim on, sõltub konkreetsest mudelist. Parima sobivuse määramiseks tuleks soovitud rinnahoidjamudelit käia poes proovimas. Kui seda ei ole võimalik teha ja e-poest tellitud pesu lihtsalt ei istu, pole ka hullu - kõiki BonBon Lingerie e-poest tellitud tooteid on võimalik tasuta tagastada.

 

KAS SA TEADSID?

 

Kas Sa teadsid, et rinnahoidjakorvi ja -vöö suurus on omavahel seotud? See tähendab seda, et kui rinnahoidjavöö pikkus suureneb, siis samal ajal korvi suurus väheneb ja kui korv suureneb, muutub pael lühemaks.

 

Milline mudel valida? 

Must laia pitsiga tugikaartega rinnahoidja, püksikud Mara Black BonBon Lingerie

 

Kui tootevalik võtab silme eest kirjuks, harvenda valikut lähtudes enda kehatüübist. Selleks tuleb teada, kas oled pirn, õun, ristkülik, tagurpidi kolmnurk või liivakell. 

 

Tagurpidi kolmnurk

Õlad on laiemad kui puusad, volüümikas büst, kitsas piht, väikesed tuharad, peenikesed jalad. Kuulsustest on sellise kehatüübiga nt Cameron Diaz, Demi Moore ja Angelina Jolie.

 

Sinu võlusid võimendab pesu, mis loob tasakaalu laiema ülemise osa ja kitsama alumise osa vahel. Väga hästi sobivad Sulle rinnahoidja topid ja bodid ning nende puhul eelista V-kaelust (nt. L.A. Girl Rinnahoidja Topp, Vera Bodi, Pamela bodi). Rinnahoidja valimisel jälgi, et see pakuks piisavat tuge ning rind oleks loomulikul kõrgusel, nii koondub tähelepanu Sinu kaunile peenikesele pihale. Rinnahoidjatest sobivad Sulle hästi näiteks Pamela Tugikaartega Rinnahoidja ja Lilium Decay Tugikaartega Rinnahoidja

Ristkülik

Keskkoht, puusad ja õlad on ühtmoodi kitsad, sportlik, sale kehaehitus. Kuulsustest on sellise kehatüübiga nt Nicole Kidman, Kate Hudson, Keira Knightley.

 

Sinu salarelvaks on pesu, mis loob kurve ja kutsub silmitsema erinevaid kehaosi. Kehavõlude esile toomiseks sobivad kõik silmapaistvate detailidega esemed, eriti aga rinnahoidjad, millel on eriliselt kaunistatud õlapaelad või meelierutav värvikombinatsioon. Rinnahoidjatest sobivad Sulle kõik rinnapartiid rõhutavad rinnahoidjad nagu Push-Up, Balkonett ja kolmnurk. Black Orchidi detailiderohke ja seksikast võrkkangast õmmeldud kolmnurk rinnahoidja tagab hea istuvuse ja kandmismugavuse. Frozen Blooms Push-Up rinnahoidja võlub värvi ja satsiliste paeltega. 

Õun

Volüümikas büst, ümaram piht, kitsad puusad, peenikesed jalad. Kuulsustest on sellise kehatüübiga nt Rebel Wilson, Dame Judi Dench, Melissa McCarthy.

 

Sinu naturaalselt kurvikat keha kaunistab kõige paremini selline pesu, mis jätab mulje pikemast kehast. Selle tulemuse saavutad kõige paremini V-kaelusega toppide ja bodidega (nt. L.A. Girl Rinnahoidja ToppVera BodiPamela bodi). Tugikaartega rinnahoidjad tagavad hea toetuse, mis on eriti vajalik suuremale rinnale. Pitsilised ja läbipaistvad rinnahoidjad jätavad välimuse õrnaks ja loomulikuks. Suuremale büstile on rinnahoidjatest parim valik Full Cup ja Balkonett. Tõeliselt hästi toetava ja luksusliku tugikaartega rinnahoidja leiad Ramona või Eleanor kollektsioonidest. Vera Tugikaartega rinnahoidja pakub Sulle lisaks toele ka õrnust ja salapära. Vältima peaks Push-Up või pehmendustega rinnahoidjaid, samuti õlapaelteta mudeleid - kõike, mis suurt rinda veelgi suuremaks teeb. 

Pirn

Väike või ka suur büst, sale piht, puusad on laiemad kui õlad, ümarad tuharad. Kuulsustest on sellise kehatüübiga nt Kim Kardashian, Jennifer Love Hewitt ja Christina Aguilera.

 

Sinu keha muudab eriti kütkestavaks pesu, mis püüab tähelepanu üleval pool ning ei rõhuta puusi. Kaval moodus selleks on valida silmatorkavate detailidega rinnahoidja. Samuti võid lisada keha ülaosasse volüümi satsidega. Head valikud on näiteks Frozen Blooms Push-Up ja Tugikaartega Rinnahoidja, Pamela Avatud Rinnahoidja ja Shades Kolmnurk Rinnahoidja. Kui Sul juhtub siiski olema lopsakam rind, siis on tähtis, et rinnahoidja toetaks Su rinda, on õiges suuruses ning ei ole suurendava efektiga. 

Sihvakas liivakell

Riided ülalpool ja allpool vöökohta on samas suuruses, selgelt eristuv büst ja talje, volüümikad tuharad, kurvikad puusad. Kuulsustest on sellise kehatüübiga nt Rihanna, Scarlett Johansson ja Jennifer Lawrence.

 

Sul on väga naiselik kehatüüp, mille riietamisel puuduvad karmid reeglid. Sinu kauni figuuri rõhutamiseks sobivad kõik kehakontuure järgivad pesuesemed, eriti hästi aga bodid. Väiksema büsti korral sobivad Sulle kõige paremini Push-Up ja Balkonett-tüüpi rinnahoidjad. Suurema büsti korral väldi Push-Up efektiga rinnahoidjaid.

Kurvikas liivakell

Volüümika rinna tõttu kannad ülalpool suuremat suurusnumbrit kui pükste osas, peenike piht, ümarad tuharad, ümarad puusad. Kuulsustest on sellise kehatüübiga nt Beyonce, Christina Hendricks ja Marilyn Monroe.

 

Sinu ihaldusväärset keha kaunistab veelgi pesu, mis toob esile Sinu kauni talje. Tähtis on, et rinnahoidja oleks hästi toetav. Sulle sobib imeliselt kehakontuure järgiv pesu, kuid väldi volange ja satse kehakumeruste juures (tuharad, puusad, rind). Pika ülakeha puhul võid märgata, et bodid ei paku Sulle sellist mugavust, mida sooviksid.



Mis on mis?

Sinine tugikaartega rinnahoidja Pamela BonBon Lingerie

Tugikaartega Rinnahoidja 

 Tugikaartega rinnahoidjad toovad rinda esile, seda kergelt vormides ja tõstes. Samal ajal pakuvad need väga mugavat, aga kindlat tuge, mida rind vajab. Sobib eriti hästi naisele, kelle kehatüübiks on tagurpidi kolmnurk, õun, pirn või kurvikas liivakell. 

 

Pildil Elektrisinine Pamela Madal Tugikaartega Rinnahoidja

Must tugikaarteta rinnahoidja Night Lily BonBon Lingerie

Tugikaarteta Rinnahoidja

Sobib eriti hästi naisele, kelle kehatüübiks on pirn või kes soovib rõhutada oma loomulikkust. 

 

Pildil Night Lily Tugikaarteta Rinnahoidja

Must kolmnurk-rinnahoidja Black Orchid BonBon Lingerie

Kolmnurk Rinnahoidja

Ilma polsterduse ja tugikaarteta kolmnurkne rinnahoidja rõhutab loomulikku ilu. Trendikas kolmnurk lõige tagab rinnahoidja hea istuvuse ja ülima kandmismugavuse. Sobib eriti hästi naisele, kelle kehatüübiks on ristkülik.

 

Pildil Black Orchid Kolmnurk Rinnahoidja

Oranž push-up-rinnahoidja Diva BonBon Lingerie

Push-Up Rinnahoidja

Push-Up rinnahoidja tõstab ja vormib rinda kõige loomulikumal ja mugavamal viisil - andes ilusa ümara ja naiseliku dekoltee ning suurendades rinda visuaalselt. Sobib eriti hästi naisele, kelle kehatüübiks on pirn või ristkülik, või kes armastab lisada oma rindadele ahvatlevat ümarust. 

 

Pildil Diva Push Up Rinnahoidja

Must balkonett rinnahoidja Night Lily BonBon Lingerie

Balkonett Rinnahoidja

Elegantne madala rinnajoonega rinnahoidja sobitub ideaalselt ka kõige sügavama dekoltee alla. Sobib eriti hästi naisele, kelle kehatüübiks on õun. 

 

Pildil Night Lily Balkonett Rinnahoidja

Must rinnahoidja topp Mara Black BonBon Lingerie

Rinnahoidja Topp

Pehme polsterdusega korvid toetavad ja vormivad rinda loomulikul viisil. Sobib eriti hästi naisele, kelle kehatüübiks on kurvikas liivakell või kes eelistab pilkupüüdvaid disaine. 

 

Pildil Mara Rinnahoidja Topp

Pruunikas hall t-särk rinnahoidja Eleanor BonBon Lingerie

T-Särk Rinnahoidja

T-särk rinnahoidja on eelkõige suunatud suurema korviga naistele. Pehme kupp tagab loomuliku kuju ja hea istuvuse ning laseb kehal hingata. Sobib eriti hästi suurema büstiga naisele. 

 

Pildil Eleanor T-särk rinnahoidja

Must full-cup tugikaartega rinnahoidja Ramona BonBon Lingerie

Full-Cup Rinnahoidja

Rinda täielikult kattev ning toestav rinnahoidja eriti suuremale büstile.

 

Pildil Ramona Tugikaartega Full Cup Rinnahoidja

Tuhkjashall avatud rinnahoidja Pamela BonBon Lingerie

Avatud Rinnahoidja

Buduaarikollektsioonide staar toob magamistuppa kirge ja seksikat särtsu. See ergutab meeli värskete fantaasiatega, vabastades Sinus peituva femme fatale. Avatud rinnahoidja suurendab rinda visuaalselt, mistõttu on see ideaalne valik väiksemale või keskmisele büstile.

 

Pildil Tuhkjaslilla Pamela Avatud Rinnahoidja

Sinine bodi Pamela BonBon Lingerie

Bodi

Bodi salendab optiliselt figuuri ja rõhutab naiselikkust. Sobib kõikidele kehatüüpidele. 

 

Pildil Elektrisinine Pamela Bodi



Rinnahoidja sobivuse check-list 

Kui veebist tellitud pesu kohale jõuab, veendu enne siltide eemaldamist selle sobivuses:

 

1. Kas rinnahoidjavöö on ees ja taga ühel kõrgusel?

Rinnahoidjavöö peab asuma nii ees kui taga samal sirgel ehk horisontaalselt samal kõrgusel. 

 

2. Kas Sinu rinnad vajuvad üle rinnahoidja korvi äärte?

 Rinnahoidja tugikaar peab olema kenasti rinna ümber. Kui osa rinnast piilub külgedelt või korvi ülaosast välja, on tegu liiga väikese korviga ja tekib nn topeltrinna efekt.

 

3. Kas rinnahoidjakorvi kangas on kortsus või korvid lohkus?

Siis oled valinud liiga suure korviga rinnahoidja.

 

4. Kas rinnahoidjavöö on liiga lõdvalt? Rinnahoidjapael peab olema tihkelt ümber keha. Kui saad paela selja tagant tõmmata kaugemale kui 5 cm, kannad liiga suurt rinnahoidjat. 

 

5. Kas rinnahoidja soonib nahka?

Kui pärast rinnahoidja kandmist on nahal randid, siis on rinnahoidja olnud liiga väikese ümbermõõduga.

 

6. Kas õlapaelad teevad haiget?

Kui õlapaelad teevad haiget, võib proovida neid reguleerida, aga kui see ei anna soovitud tulemust, võib põhjus olla ka liiga väikeses korvis või vöös. Soovitame esmalt suurendada korvi numbri võrra ja kui see ei aita, siis valida pikem rinnahoidjavöö. 

 

7. Kas rinnahoidja pitsitab kaenlaalust?

See on märk sellest, et vajad suurema korviga rinnahoidjat.

 

8. Kas rinnahoidjatraat poeb rinnahoidjakorvi kangast välja?

See juhtub siis, kui Sul on liiga väikese korviga rinnahoidja.

 

9. Kas rinnahoidja hoiab rindade vahel kehast eemale?

Kui rindade vahel olev kangas pole naha vastas, on tegu liiga väikese korviga.

 

10. Kas pead rinnahoidjat päeva jooksul kohendama?

Õiges suuruses rinnahoidja ei nihku päeva jooksul seljas ka siis, kui oled väga aktiivse eluviisiga. 

 

Lõpetuseks küsi endalt, kas see pesu sobib nende riiete alla, mida Sulle meeldib kanda ning kas see laeb Sind positiivsuse ja enesekindlusega?

 

Kui vastused kõigile ülaltoodud küsimustele on ‘jah’, siis võid julgelt pesult sildid eemaldada ja maailma vallutama asuda!

 

Kas valisin vastupidava toote?

Paljudel on nõukaajast arusaam, et ebakvaliteetsed on tooted, mille koostisest leiab sõna „polüamiid“. Nii see tegelikult ei ole. Targem on ikka enne toote mahakandmist seda proovida. Rinnahoidja materjalide kvaliteedist saab kõige paremini veenduda tooteid ise katsudes – pits peab olema mõnus ja pehme, kindlasti ei tohi nahal sügeleda. Materjal peab olema hingav ning kaitsma nahka ülekuumenemise eest. Rinnahoidja muudab igal juhul vastupidavamaks ka selle õige pesemisviis – käsipesu!

 

LEAVE A COMMENT

All comments will be reviewed before publication