MIDA NAISED TEGELIKULT TAHAVAD?

Romantikute lemmikpüha Valentinipäev on nüüd vaid mõne naerukihina, kallistuse ja suudluse kaugusel. Oma kiindumuse, austuse ja teiste positiivsete tunnete väljendamiseks pole õiget ega valet viisi. Kirglik suudlus unistuste printsilt, mida täiustab punane roosiõis, võib olla kõik, millest naine unistab.

 

Aga kuidas teha naine tõeliselt õnnelikuks ja tagada, et tema naeratus püsiks huulil kauem kui järgmise argipäevani? Esitasime selle ja veel mõned provokatiivsed küsimused Iluhoolikule ja loodusliku nahahooldusbrändi ÖLI loojale Reet Härmatile, vallatu pesupoe Ulakas Kaunitar perenaisele Kirki Kubri’le ja BonBon’i enda pesuhaldjatele, kes ühel või teisel moel panustavad sellesse, et tuua teieni kõige kaunim ja kvaliteetsem disainerpesu. Niisiis, mida me, naised, tegelikult tahame?

 

Kirjelda oma lemmikpesu, milles tunned end kõige paremini!

Valge bodi Cecily BonBon Lingerie

Reet Härmat:

“Kõige paremini tunnen end "pesuvabalt" siidist kimonos, hommikukohvi juues või õhtul vannitoas ilurituaale tehes. Minu lemmikuteks on BonBon’i Foxy Ladies Brigitte siidist tangad ja kimono, see õrnroosa toon annab jumaliku jume nahale ja selles näeb ka ilma meigita särav välja”.

 

Kirki Kubri:

“Minu konkurentsitu lemmik on must pitsbodi, mille muudavad vallatuks alaääres olevad sukahoidjad, samuti armastan vallatute avaustega pesu”.

 

Marge: 

“Mina jumaldan Ayame kollektsiooni pehmest mustast sametisest pitsist püksikuid ja push-up rinnahoidjat. Samuti on väga mugav pehmest kaunist pitsist klassikaline Angelina. Vaieldamatud lemmikud on kõik Bon’i bodid, kannan neid ka tööl, kas pintsaku või kampsuniga. Pidulikumatel puhkudel kannan bodi kas pintselseeliku või pükstega”.

 

Gertrud:


“Minu lemmikpesu on kindlasti musta värvi, altpoolt high-waisttanga või cheeky, pehme, mittevenivast materjalist ja ülalt natukene Push-Up”.

 

Kristi: 

“Minu lemmikpesu vastab kolmele omadusele: seksikas, toestav, mugav - nagu Vera tugikaartega rinnahoidja”.

 

Eelin:

“Kõige mugavalt tunnen end laiemate paeltega underwired rinnahoidjat kandes ja pükstest eelistan tangasid”.

 

Helen: 

“Minu lemmikuks on must pitspesu nagu Mara või latekspesu”.

 

Everiin: 

“Igapäevaselt eelistan pesu, mis kuskilt ei pitsita, ei paista riiete alt välja ja mis vormib mu keha nii, et riietega tuleks esile liivakella-figuur. Mulle meeldivad väga ka erilised detailid nagu Ayame sametine muster, Red Flame’i paelakesed ja Brigitte siidised korsetid”.

 

Kas Sul on kindel pesukomplekt, mis sütitab Sinu suhtes erilise kireleegi?

Beež kolmnurk rinnahoidja ja stringid Desire BonBon Lingerie

Reet Härmat: 

“Vaieldamatu lemmik on Desire komplekt, musta ja beeži ajatu kooslus, ning see pesu istub seljas kui teine nahk. Sinna juurde on mul veel spetsiaalne aksessuaar, kehavöö, mis lisab komplektile eriti seksika nüansi. Ideaalne kohtingule, järgi proovitud!”

 

Kirki Kubri: 

“Avatud püksikud ja rinnahoidja on alati kindla peale minek”. BonBon’i kollektsioonist leiab Kirki eelistustele vastavalt Vera avatud rinnahoidja ja avatud stringid, Cecily avatud stringid ja Silver Mist avatud bodi.

 

Marge: 

“Tuju teeb alati heaks kaunis punane Red Flame ja Frozen Blooms Red”.

 

Kristi: 

“Pitsist pesu koos sukahoidja ja sukkadega. Näiteks Vera ja Angelina silikoonribaga sukad”.

 

Eelin:

“Konkreetset pesukomplekti pole, kuid see võiks olla midagi läbipaistvamat”.

 

Helen: 

“Mara kollektsiooni püksikud + push-up korsett ja punane Red Flame süütavad kõik leegid”.

 

Everiin: 

 “Desire kollektsiooni paeltel ning Foxy Ladies Pamela pitspesul on minu jaoks vastupandamatu efekt”.

 

Kas Sulle meeldib pesu kingitusena saada? Mis oleks Sinu unistuste pesu, mida kallim võiks Sulle kinkida?

Punane tugikaartega rinnahoidja Red Flame BonBon Lingerie

Reet Härmat: 

“Pesu on alati hea meel kingiks saada, see on tõestus, et mees on Sinu kire kütkes ja 100% armunud. Mulle meeldivad erinevad bodid või siis punast värvi pesu, punane on armastuse värv!”

 

Kirki Kubri: 

“Ostan pesu pigem ise”.

 

Marge: 

“Kallimalt ootaks kingituseks buduaari kollektsiooni kuuluvat pesu, kuhu kuuluvad kindlasti ka sukahoidjad ja sukad”.

  

Gertrud: 

“Mulle meeldib pesu pigem koos kallimaga valida. Kui kingituseks midagi tahta, siis musta värvi kimono või öökleit oleksid head valikud. Kardan peamiselt, et värvi või stiiliga pannakse mööda”.

 

Kristi: 

“Ootan oma Romeolt Fleur of England disainerpesukomplekti, kuhu kuuluvad rinnahoidja, tangad ja muidugi sukahoidja”.

 

Eelin: 

“Olen pesu nö kingituseks saanud ainult nii, et oleme poes koos valinud. Unistuste pesu on mõni seksikam Agent Provocateur'i komplekt: rinnahoidja, püksikud, sukahoidja, sukad”.

 

Helen: 

“Pesu saamine kingituseks ei oleks mu esimene valik, kuna töötan pesuga seotud valdkonnas ja seda on mul endal lihtne osta. Kuid ühte Agent Provocateur'i komplekti tahaks küll kunagi kingituseks saada”.

 

Everiin: 

“Mulle meeldib pesu kingituseks saada küll, kuid eelistan selle välja valida koos kallimaga - see on suurepärane ootusärev kogemus ja kingitus - kaks ühes. Kindlasti võiks see olla midagi teistsugust kui see, mida tavapäraselt kannan. Midagi buduaari liinist”.

 

Mis oleks Sinu jaoks kõige ideaalsem viis Valentinipäeva veetmiseks?

Sellele küsimusele pikalt ei mõelda ja naised vastavad sõna-sõnalt ühtmoodi: “Kallim võiks teha õhtusöögi!”. Siiski ei pea kokanduskursusele kiirustama, kui kulinaarsed oskused kõige paremad pole - ka restoranikülastus oleks naiste arvates ilus üllatus. Gertrud leiab, et tegelikult sobiks ka kodus koos süüa teha ning seejärel mõnusat filmi ja head veini nautida. Eelinil on aga traditsioon sel päeval parimate sõpradega kokku saada. Kirki võtab teema kokku ilusa mõttega: “Igasugune üllatus kallima poolt muudabki Valentinipäeva täiuslikuks”.

  

Kas oled kunagi saanud tõeliselt halva kingituse, ükskõik, mille puhul?


Naised tõdevad, et tõeliselt halbu kingitusi polegi neile väga palju tehtud. Kindlasti ei meeldiks mitte ühelegi naisele, kui mees kingiks talle juba kellegi teise poolt kantud esemeid. Samuti teeb kurvaks, kui kingi tegija kulutab raha asjadele, mis ei sobi kokku kingisaaja stiili ega eelistustega. Nt ei tasu kvaliteetkosmeetikat kasutavale naisele kinkida fake brändi silmalainerit, nagu ühega meie loo kaunitaridest juhtus. Üldiselt kipub olema nii, et kui kingitakse ainult kinkimise pärast, siis see kingitus väga südamesse ei lähe.

 

Aga lilled, need meeldivad ju ometi kõigile? Tuleb välja, et ka siin tasub enne eeltööd teha. Reet selgitab: “Mulle ei meeldi kingiks saada lõikelilli, eelistan potililli või veel parem lillede lõhna ja värve nautida metsikus looduses või imelises aias!” Everiin on Reedaga täpselt ühel nõul.

 

Mida naisele kinkida? Täidame soovid!

Nagu eelnevast selgub, ei vajagi me, naised, et mehed meile kuu ja tähed taevast alla tooksid. Romantiline õhtusöök ja seksikas aluspesu kõlavad küll klišeena, kuid toimivad üldjoontes alati. Ja mis seal salata, sukad ja sukahoidjad kui ajatud seksikuse sümbolid ei sütita kirelõõma ainult meestes, vaid ka õrnemas sugupooles.

 

LEAVE A COMMENT

All comments will be reviewed before publication