Miks ja kuidas osta naisele pesu kingituseks: meeste mõtteid pesust ja paarisuhetest

Sa oled teel töölt koju ja möödud kaubanduskeskuse vaateaknast. Tulede säras seisavad enesekindlates poosides mannekeenid, ehituna kaunitesse kangastesse. Miski neis lõigetes on tuttav... Kas see pole mitte seesama pesubränd, millest Su naine viimasel ajal ikka rääkinud on? Järsku tunned endas spontaanset soovi teda ühe uue seksika pesukomplektiga üllatada! Aga millisega? Värvi oskaksid veel valida, kuid suurust ei saa ju mannekeeni järgi mõõta. Kõhkled veidi ja nii sunnib hirm pesupoe kireva valiku ees Sind vaateaknast mööduma ja juba kümnendat korda lõhnaküünla ja kommikarbi poole haarama. “Vähemalt midagigi”, mõtled. 


Kui see situatsioon tuleb Sulle tuttav ette, on viimane aeg muutusteks! Mehed ju tahavad, et naised oleksid julged ja enesekindlad. Kuid kuidas on lood Sinu julgusega? Rahuldustpakkuva suhte nimel tuleb pidevalt pingutada ja oma hirmudest üle astuda. Spontaanne pesukink on selleks suurepärane võimalus, sest sütitab enesekindlust teis mõlemas! Järgnevast blogist saad lugeda, mida meie armsad meeskliendid naiste pesu puhul oluliseks peavad ning mis on nende jaoks õnneliku paarisuhte alustalad.

Hõbe tugikaartega rinnahoidja ja tangad Haisley BonBon Lingerie

Pildil on BonBoni kõige ingellikuma ja muinasjutulisema Haisley kollektsiooni tugikaartega rinnahoidja ja tangad.

 

Sõna meestele: milline pesu on seksikas ning mis paneb aluse õnnelikule suhtele?


Meestepäeva valguses uurisime oma kallitelt, juba ‘’pesu-ostu-hirmu’’ ületanud meesklientidelt, millist BonBoni pesu neile oma naise seljas kõige rohkem näha meeldib. Julgustame kõiki mehi oma naistele ütlema, mis teile meeldib ja millest fantaseerite. Kui suhe on aus ja vahetu, saab igast päevast rahuldustpakkuv ‘’meestepäev’’ ja ‘’naistepäev’’.


Kert: ,,BonBoni pesust meeldib mulle selline, mis on kergelt võrgutav. Ei avane esimesel pilgul, vaid laseb õrnalt aimata ja sellega kütkestab ja veetleb. Kindlasti on omal kohal ka kõrge kvaliteet ja kaunis tegumood.’’


Meelis: ,,Eriti meeldivad julged värvid ja lõiked. Samuti sukad ja sukahoidjad.’’


Gunnar: ,,Üheks lemmikuks on näiteks Angelina kollektsioon. Pesu võiks olla luksuslik ja elegantne – kvaliteetne materjal, lisaks veidi naiselikku pitsi. Väga meeldib, kui komplekti on sobitatud ka naiselik sukahoidja.’’

Tuhkjaslilla avatud rinnahoidja, stringid, sukahoidja Pamela BonBon Lingerie Anastassia Perevoztšikova

Pildil naiselikult õrn ja kütkestav Pamela avatud rinnahoidja, stringid ja sukahoidja.

 

Vahetasime meestega mõtteid ka kooselu teemadel, et mõista, mida peavad nemad ühe õnneliku suhte aluseks. Välja toodi nii vastastikust austust kui ka igapäevast hoolivat suhtumist. 


Märt: ,,Paarisuhte kohta võin öelda nii palju – suhe on ilus ja korras ikka siis, kui austatakse üksteist ja ollakse teineteise suhtes toetavad!’’


Oliver: ,,Kõige tähtsamad on usaldus ja kommunikatsioon. Lisaks ka partneri aktsepteerimine just sellisena, nagu ta on.’’


Taavi: ,,Õnnelikus suhtes pean olulisimaks usaldust.’’


Kaspar: ,,Mõistev suhtumine rasketes olukordades ja hea kommunikatsioon aitavad hoida suhte toimiva ja turvalisena.’’

 

Lilla tugikaartega rinnahoidja ja tangad Amazonite BonBon Lingerie

Pildil eksootiliselt seksikas Amazonite tugikaartega rinnahoidja ja tangad.

 

Kindlasti ei saanud me küsimata jätta ka ajatut ‘’miljoni dollari küsimust’’, – nimelt: ,,Mis teeb naise seksikaks’’?


Indrek: ,,Enesekindlus teeb naise seksikaks!’’


Sergei: ,,Mulle meeldib, kui naine ei häbene oma keha.’’


Villem: ,,Rõõmsameelsus muudab ilusaks ja atraktiivseks.’’


Kevin: ,,Minu jaoks on seksikas selline naine, kes on julge ja teab, mida ta elult tahab.’’


Punane avatud rinnahoidja ja stringid Red Flame BonBon Lingerie

BonBoni põletavalt kuuma ja enesekindlatele naistele loodud punase pesuga saad tutvuda SIIN.

 

Täname kõiki avameelseid mehi, kes võtsid aega, et meiega oma mõtteid jagada! Võib vist tõdeda, et parim meestepäevakink on mehele tema õnnelik ja enesekindel naine! 


Kuidas valida naisele pesu?

Eesti disainerpesubränd BonBon Lingerie on naiste ilust ja enesekindlusest inspireerituna valmistanud käsitööpesu juba aastast 2004. Saladuskatte all võime kinnitada, et naisele pesu ostmine ei pea üldse olema nii keeruline kui Sa arvad! Vajad vaid vastust kolmele lihtsale küsimusele. 

1. MILLIST SUURUST TA KANNAB?

Parim viis naise pesu suuruse välja selgitamiseks on heita pilk pesusahtlisse ja leida tema lemmik-komplekti tootesildid. Tavaliselt tähistatakse rinnahoidja suurust kahe numbri ning ühe tähega, näiteks 75B. Kui oled leidnud rinnahoidja suuruse, toimi samamoodi aluspükstega. Aluspükste suurused on tähistatud järgmiselt: „XS“ – eriti väike, „S“ – väike, „M“ – keskmine, „L“ – ümar, „XL“ eriti ümar.

2. MILLINE LÕIGE TALLE MEELDIB?

Kas talle meeldib kanda push-up-, tugikaarega pits- või hoopis kolmnurkrinnahoidjat? Kui oled selle välja selgitanud, uuri kas ta eelistab püksikuid, tangasid, stringe või kõrgeid püksikuid. Naised eelistavad enamasti kanda aluspükse lõikega, mis on neil jalas kõige mugavamad ning sobivad nende kehatüübiga. 

3. MIS ON TEMA LEMMIKVÄRV?

Piilu tema pesusahtlisse. Kas leiad sealt heledat, tumedat või erksat värvi aluspesu? 

Must kolmnurk rinnahoidja ja stringid Smoky Quartz BonBon Lingerie
Pildi jõuliselt kontrastse, kuid samas sensuaalse Smoky Quartz kollektsiooni kolmnurk-rinnahoidja ja stringid.

Neile, kes pole kindlad, kas naine üldse vajab uut pesu, võime kinnitada, et kaunist pesu pole ühelgi naisel kunagi liiga palju. Pesu on üks intiimsemaid kingitusi, millega oma naist võluda. Kinkides pesu, kingid Sa midagi enamat kui pelgalt tarbeeseme – BonBon Lingeriega kingid Sa paketi, mis koosneb enesekindlusest, seksikusest, naiselikust võlujõust, laitmatust kvaliteedist, unikaalsest disainist ja luksuslikest materjalidest.


Kui Sul tekib küsimusi, siis kindlasti helista või kirjuta meile! BonBon Lingerie perekond on siin, et aidata Sul leida täiuslik kingitus oma imelisele kallimale.


Imelist meestepäeva teile, ägedad mehed. Muah!

LEAVE A COMMENT

All comments will be reviewed before publication