BonBoni juhi Marge lemmikud sünnipäeval

Täna sai meie armastatud firmajuht Marge aasta võrra küpsemaks. Palju õnne!

Margel on alati olnud kirg moekunsti vastu ning soov edendada Eesti disaini. Ta liitus BonBoniga 2018. aastal ning alustas tööd ürituste korraldamisega naisorganisatsioonidele. Sealt edasi tegeles Marge BonBoni brändinguga ning nüüdseks on ta kaks aastat juhtinud brändi e-kaubandust ja on võtmeisik disaini ja tootmisotsuste vastuvõtmisel.

Marge: „Tänan Sind, armas klient, et oled meiega. Et saaksid tähistada koos minuga, on mul Sulle eksklusiivne kingitus – mitmel minu lemmikkollektsioonil on täna ja homme e-poes ja esinduspoodides hinnad soodsamad!"

Järgnevalt leiad Marge vaieldamatud lemmikud BonBon Lingerie pesuvalikust, mis on sel nädalavahetusel eriliselt magusate hindadega. Kõik Marge lemmiktooted leiad SIIT.

 

LOVE LUST

"Jumaldan meie uut Love Lust kollektsiooni selle leekivpunase värvi ning mängulise ja detailiderohke disaini poolest. Teadsin, et pean selle saama endale kohe, kui seda nägin!"

 

Punane tugikaartega-rinnahoidja, kolmnurk rinnahoidja, stringid, püksikud, sukahoidja Love Lust BonBon Lingerie

 

Love Lust on üks Marge lemmikutest. Tutvu kõigi Marge lemmikutega SIIN

 

 

HAISLEY -20%

"Haisley pakub minu tavapärasele valgele pesule erilise ja vastupandamatult lummava alternatiivi. Minu absoluutne lemmik on selle kollektsiooni sensuaalne ja pidulik bodi. Selle disainist ja külluslikust pitsist õhkub kvaliteeti ja elegantsi. Push-up'il on ka väga eriline läbipaistva meshiga disain."

 

Hõbe bodi Haisley BonBon Lingerie

 

Teine Marge vaieldamatu lemmik on Haisley. Tutvu kõigi Marge lemmikutega SIIN.

 

 

WISTERIA LANE -30%

"Haldjalikult õrna pitsiga ja helelilla tooniga Wisteria Lane kollektsioonis tunnen end ülimalt naiselikult. Push-up rinnahoidja pakub mulle väga head toestust kiire igapäeva juures ning eemaldatavate õlapaeltega balkonett-rinnahoidja on truu kaaslane näiteks soojamaareisil."

Lilla push-up-rinnahoidja, tangad, sukahoidja Wisteria Lane BonBon Lingerie

Wisteria Lane jääb alatiseks üheks Marge lemmikkollektsiooniks. Tutvu kõigi Marge lemmikutega SIIN

 

PAMELA -40%

"Madala lõikega tugikaartega rinnahoidja sobib ideaalselt sügava dekolteega riietuse alla. Ise valin ühe korvi võrra suurema mudeli. Pikkade varrukatega bodi, mis on läbipaistvast meshist, kauni pitskraega ning mille varrukate külgi mööda jookseb võluv pits, on kindel kaaslane romantilisteks õhtuteks."

Sinine madal tugikaartega rinnahoidja ja kõrge pihaga püksikud Pamela BonBon Lingerie

Tuhkjaslilla pikkade varrukatega bodi, avatud rinnahoidja Pamela BonBon Lingerie

Pamela kollektsioon on Marge jaoks üks südamelähedasemaid. Tutvu kõigi Marge lemmikutega SIIN

 

 Palju õnne sünnipäevaks, Marge!

LEAVE A COMMENT

All comments will be reviewed before publication