KUUM aastalõpu taroskoop: vürtsikad ennustused Sinu tähemärgile

Aasta kõige maagilisem aeg on käes. Halloweeni nädalavahetusel on õhus elektrit ja hingeväravad on avatud salasoovide täitumisele. Selleks aga, et raputada maha mööduva aasta mured ja kehastuda uueks, elujõuliseks versiooniks endast, on vaja uskuda maagiasse ja kuulata teejuhiseid oma astroloogilistelt tähtedelt. Kui oled muutusteks valmis, ootavad Sind ees võrratud ended, mida vahendab maagiliste tarokaartide abil spetsiaalselt BonBon Lingerie klientidele esoteerik Iris Sepman. 


Irisel on kogemusi erinevate vaimsete praktikatega juba üle 30ne aasta, millest viimased 15 aastat viib ta läbi ennustuskaartide kursusi, õpetades kõigile maagiahuvilistele nii Taro kui Lenormandi kaarte. Enda kohta on Iris öelnud järgmist: 


,,Juba väiksena tundsin huvi kõige salapärase ja müstilise vastu. Aastatega on aga süvenenud kindel teadmine, et siin maailmas on antud kogeda ka midagi muud peale asise maailma. Selle sisemise häälega olen otsinud oma elu eesmärki ning jõudnud teadmiseni, et nii minu kui kõikide teiste inimeste elu eesmärk on olla õnnelik ning jagada seda teistega. Minu õpetajateks on olnud palju toredaid vaimseid inimesi ning olen õppinud Feng Shuid, I-Chingi, geobioloogiat, pendlit, erinevaid Tarot kaarte, Lenormandi kaarte, Oraakel kaarte, astroloogiat, Ruuni maagiat, Reikit, Kristalliteraapiat (I-V aste) ning läbinud alateadvuse väe ja selgeltnägemise ning Müstika-Mantika kursused.’’


Vaatame koos, mida ennustavad Iris Sepmani salapärased tarokaardid Sinu tähemärgile 2022. aasta lõpuks. 



Pilvedes hõljuvad ÕHUMÄRGID 

Õhumärkide esindajaid Kaalusid, Kaksikut ja Veevalajat ootab ees põnevate muutuste rohke aeg. Olulisel kohal on flirt – nii partneri, raha kui tööga, mis toob Sulle läbi mängulise lähenemise küllust igas eluvaldkonnas. Halloweeni hooajal soovitavad tähed pöörata tähelepanu oma sisemise looma valla laskmisele. BonBoni kollektsioonidest sobib selleks musta maagiaga laetud Bite Me kollektsioon, mis äratab ellu naishinge ürgse tiigri, kelle majesteetlikud triibud on aumärgiks julgusest ja iseseisvusest. Ekstravagantne disain on inspireeritud tugevast ja sõltumatust naisest, kelle olemus on meelitav, aga mitte kunagi päriselt kättesaadav. Ta ei anna kellelegi tükki enda hingest, sest nagu metsik tiiger, peab ta käima oma rada ja elama oma reeglite järgi. Sel Halloweenil julgustame Sind üles otsima enda kiskjalikud kired ja võidutsema oma elu paha kiisuna, sest Bite Me püüab endale kogu maailma imetluse ja tähelepanu. Ulakas olemine ei ole kunagi nii ahvatlevana tundunud, mäu!

Must bodi Bite Me BonBon Lingerie Laura ValkLaura seljas on müstiliselt omanäoline Bite Me pikkade varrukatega bodi.

 

 

Kurameerivad KAKSIKUD (21. mai – 21. juuni)

Kaartidest on välja tulnud Müntide Kaks, Müntide Kolm ja Müntide Neli. See tähendab, et armastuses on kaksikutel tulemas väga huvitav aeg, mille sümboliks on seksuaalne kassi-hiire mäng. Sinu lähedus on võrgutav, mistõttu on Sul mitmeid austajaid, kelle vahel võib olla raske valida. On võimalik, et leiad ennast keerulisest armukolmnurgast. Tundemaailmas möllab torm ja rohkelt flirti meelitab Sind uutele avastamata radadele. 


Ka rahaasjades on Kaksikutel kõik teed valla. Oskusi ja võimalusi on rohkelt; kui üks suund ei osutu piisavalt tulusaks, võtad kohe ette järgmise. Head teenimisvõimalused on just rahvusvaheliselt ja välismaaga seotult. 


Lähiajal võib Sinu teele ilmneda takistus, mis ambitsioonikust maha tõmbab. Selleks võib olla vana suhe või seotus vana töökohaga. 


Kaartide soovitus kaksikutele on võtta otsuseid vastu sammhaaval. Ära tee suuri kaugeleulatuvaid plaane, vaid vaata, mida toob iga uus päev. 

 

 

Kirglikud KAALUD (23. september – 22. oktoober)

Kaartidest on välja tulnud Sauade Kümme, Maa Paaž ja Sauade Kuningas. See kombinatsioon viitab emotsionaalsele ajale armastuses. Seksuaalselt möllavad kirg ja temperament ning uus seksuaalne energia aitab elus avastada kõrgemaid tasemeid. Ometi vajavad Kaalud praegusel ajal enim rahu ja turvalisust. See aga ei välista kirglikke seiklusi, mida oma armastava partneriga kogeda. Kaalud, kellel partnerit aga ei ole, võivad end ootamatult leida uue tormilise suhte alguspunktist. 


Rahaasjades on kaaludel väga hea aeg. Intuitsioon ja iseseisvus aitab sisse tuua külluslikku teenistust. Vähem on Kaaludele omast kaalutlemist ja rohkem kindlameelset pealehakkamist. Kaardid viitavad kergusele – nii nagu sajaks raha lausa ise taevast. Hea aeg on teha kulutusi eelkõige oma pere jaoks.  


Kaaludel on eesootamas muutusterohke aeg, aga värskelt leitud ‘’kahe jalaga maa peal’’ kindlustunne aitab kõigega hakkama saada ja oma elu oskuslikult juhtida. 


‘’Juhatavad tuled’’ kaart soovitab olla elu ja saatuse osas usaldavam. Kui meenutad tagasi, on Sinu elus alati olnud kaitseinglid, salapärased tuled või teeviidad, mis on kurssi kaotades näidanud juhatust õigete otsusteni. 



Sensuaalne VEEVALAJA (20. jaanuar – 18. veebruar)

Kaartidest on välja tulnud Mõõkade Kuningas, Vee Kaks ja Täht. Seetõttu on kindel, et Veevalajatel on armastuses oodata huvitavat aega. Avatud on uued eksperimenteerimised ning aeg on küps oma seksuaalsuse avastamiseks. Emotsionaalse poole pealt võib Veevalaja tunda rahulolematust. Kui ta tunneb, et ei saa piisavalt tähelepanu, tekitab see vee kõikumist. Veevalajale on oluline olla märgatud, mistõttu otsib ta hetkel kõiki võimalusi enda meelde tuletamiseks. Romantiliselt on aeg optimistlik ja juba olemasoleva partneriga terendab pikaajaline perspektiiv. Kui partnerit veel ei ole, tasuks visualiseerida oma unistuste kaaslast, sest aeg on soodne temaga kohtumiseks. 


Rahaasjades on Veevalajal hea aeg. Saab tunda rahast rõõmu ja lubada endale

ilusaid asju. Raha kaart lubab ka sissetuleku kiiret kasvu ja stabiilset teenistust. 


Lähiajal on Veevalajal oodata teatud ilusat üllatust. See võib olla tulusast investeeringust kasu saamine. Usalda oma intuitsiooni! Oled hetkel väga heal raha lainel ja tead, kus tasuks raha kulutada ja kus mitte.


Soovituste kaart hoiatab, et kui midagi plaanid, siis enne küsi. Küsida tuleks kohe, kui tunned, et vajad abi.

 

 

Vastuvoolu ujuvad VEEMÄRGID

Veemärkide esindajaid Vähki, Skorpioni ja Kalasid ootab ees salapärane aeg, mil paljud allasurutud tunded kerkivad taas päevakorda. Tasub usaldada oma fantaasiaid ja emotsioone, sest just need avavad Sulle võimalusi oma elus uue lehekülje pööramiseks. Halloweeni lähenedes on soovituslik oma vanade uskumuste kestast välja murda ja olla avatud meeltega maagiliste hetkede kogemise osas. BonBon Lingerie kollektsioonidest on Sinu tähtedeseisust enim juhindunud müstiline Coco Heart. Coco Heart kollektsioon teeb kummarduse varajastele kahetuhandetele ammutades inspiratsiooni Elton Johni ja Dua Lipa ikoonilistest laulusõnadest, mis kõnelevad südame avamisest uuele armastusele. Tumesinised jäälilled ja kristallkülmades toonides pits lisavad naiselikule pehmusele müstilisust ja jõulisust ning panevad Sinu südame sulama. Coco Heart kristalsete kangaste keskel saavad külmunud unistustused ja mahasurutud fantaasiad taas uue hingamise ning Sinus ärkab kirglik ja ebamaiselt kaunis Põhjamaa pop-printsess.

Sinine tugikaartega rinnahoidja, tangad ja sukahoidja Coco Heart BonBon Lingerie Helen TahkHelen kannab kirglikult sekikat Coco Heart tugikaartega rinnahoidjat ja tangasid. Keha ehib imekaunis Coco Heart sukahoidja.

 

 

Tundelised KALAD (19. veebruar – 20. märts)

Kaartidest on välja tulnud Ülempreester, Ülempreestrinna ja Mõõkade Kuningas. Kaardid peegeldavad saladuslikku aega armastuses, kus tuleb hoolitseda enda piiride ja vaimsuse eest. Seksuaalsuhetes on võimalik, et partner on kogenud ja leidlik armastaja, kes juhatab Sind tantristlike praktikate teele, mille eesmärgiks on äratada Kundalini energia. Emotsionaalselt on esindatud Sinu varjuline pool, mis võib sümboliseerida varjatud suhet. Romantilises võtmes tead aga täpselt, millised on Sinu soovid ja kuidas nende täitumiseni jõuda. 


Rahaasjades on oodata aega, kus raha on universumi poolt küllaldaselt tulemas, kuid Kalad oskavad oma kulud laristamise asemel kontrolli alla seada. Raha kaart ütleb, et Sulle saab osaks küllus!


Lähiajal on kaladel palju sisemist jõudu, et kõigega elus hakkama saada. Ees ootab põnev aeg ja palju on tulemas olulisi üritusi. 


Kaardid soovitavad erilist tähelepanu üles näidata oma sõpradele. Tõeliste sõpradega võib saavutada palju, kui mõlemad pooled avavad oma südamed ja on avatud erinevatele võimalustele.

 

 

Seksuaalne SKORPION (23. oktoober – 21. november)

Kaartidest on välja tulnud Karikate Seitse, Vee Kuus ja Karikate Seitse. Võib öelda, et armastuses on Skorpionil tulemas meeldejääv aeg. Seksuaalsed fantaasiad stimuleerivad Sinu soove, oled ümbritseva suhtes väga tundlik – erinevad aroomid ajavad pea segi ning tõmbavad Sind võrgutavasse mängu varjudega. Oleksid justkui keset maskiballi, kus on kirevad seiklused, pidu ja adrenaliin. Romantika on laes ja kaardid näitavad soodsat aega uuteks tulisteks tutvusteks. 


Rahaasjades on oluline jälgida, et ei teeks rutakaid emotsioonioste. Seda kipub juhtuma,

kuna kired on lõõmamas. Raha kaart näitab, et rahakotis on auk. Märkamatult kulub raha rohkem, kui oled planeerinud. Kuid rüütel, kes on materiaalselt kindlustatud ja kes võib röövida Sinu südame, on juba teel. 


Kaartide soovitus on oma maitsemeeli ergutada segades kokku mõne hea joogi, mis mõjub maagiliselt. Küll Skorpion juba teab. ;)

 

 

Kurioosne VÄHK (22. juuni – 22. juuli)

Kaartidest on välja tulnud Mõõkade Kuninganna, Narr ja Mõõkade Rüütel. Õhkkond on jäine! Seda nii seksuaalelus kui emotsionaalsel tasandil. See on märk sellest, et vana suhe või vanad uskumused on oma aja ära elanud. Tark ja kogenud naine armastab kangelasi, ehk partnerit, kes on tema vastu hea. Ta meelitab kaaslast enda jõu, tervise ja iluga ning eelistab pikaajalist suhet. Romantiliselt õhkab aeg uute suhete poole, kuid seda ainult Vähi enda tingimuste järgi. Oluline on jääda endale kindlaks. 


Rahaasjades on Vähil kõik hästi. Ta suhtub rahasse armastusega ning on nõus nii kulutama kui teenima rõõmuga. Kõik on voolavuses. 


Lähitulevikus näitavad kaardid mingi vana mustri lõppu. Võimalik, et see on seotud uue tööga, kuna kaardid rõhuvad Sinu leidlikule ja kavalale loomusele. 


Soovituste kaart räägib vähile enda tõe meeles pidamisest. Jää endale kindlaks ning kui Sinu soov on alustada midagi uut, siis ära karda seda ellu viia. 

 

 

Enesekindlusega rabavad MAAMÄRGID

Maamärkide esindajaid Sõnni, Neitsit ja Kaljukitse ootab ees tormiline aeg. Kohusetunne ja perfektsionism hoiab teid tihti liigselt ‘’kahe jalaga maa peal’’, takistab unistamast ja loovusel lendamast. Sel Halloweenil on aga soodne aeg oma soiku jäänud tundeelu uuesti maagiaga üles turgutada. BonBon Lingerie kollektsioonidest on maamärkide karakteristikale kõige sobilikum Birdie kollektsioon, mis kätkeb endas elu kõige kirevamate ja magusamate hetkede kogumit. Kui julged hallist massist eristuda ja oma keha värvidega ehtida, tunned end kui vaba lillelaps keset piiritute unistuste põlde. Enam ei saa keegi röövida Sinult joovastava naiselikkuse tiibu või vaigistada hinge soove, sest Sinu enesekindlus on kompass, mis leiab alati suuna oma pööraste fantaasiate täitmiseks. Nagu metsik kauboitüdruk, vallutad koos Birdiega kõik avastamata maad ja seiklused, ning tunned ennast alati värske, vaba ja erksusest pakatavana.

Mitmevärviline tugikaartega rinnahoidja ja stringid Birdie BonBon Lingerie Laura ValkLaura kannab imekaunist Birdie tugikaartega rinnahoidjat ja stringe.

 

Tasakaalukas SÕNN (20. aprill – 20. mai)

Kaartidest on välja tulnud Poodu, Vee Rüütel ja Müntide Viis. See kombinatsioon hoiatab Sind tegevusvabaduse piiratuse ja enda vajaduste unarusse jätmise eest. Eneseohverdusi on palju ka armastuses, kus võib sõnnidel olla tekkinud seisak. Tunda on emotsionaalset tühjust ja justkui kätest-jalust seotuse kogemust. Paljudel võib see seotud olla väikeste laste või partneri puudumisega. Kirglikud tunded ootaks nagu endiselt talveunes. Romantika ei saa end aga ilmutada, kui oled kohustustega üle kuhjatud. Soovitus on leida enda jaoks rohkem vaba aega. Uue aasta esimeses pooles olukord aga paraneb; algab viljakam periood, kus Sõnnid saavad täiel rinnal nautida seksuaalelu ja tõusta uutesse kõrgustesse. 


Rahaasjades ei ole samuti kerge aeg. Õnneks on Sõnn aga alati mõelnud tagavara plaanile. Ka raha kaart ‘’võtmed’’ ütleb, et sõnn leiab alati viisi, kuidas rahadega hakkama saada. 


Lähitulevikus on ees ootamas keerukas periood, kus paljude sekeldustega tuleb korraga hakkama saada. Ootamatusi võib ette tulla ka ametiasutustes, asjaajamistes paberite ja bürokraatiaga. 


Soovituste kaart ütleb, et julgeksid rohkem rasketes olukordades sõprade peale loota. Üks korralik pidu kõige lähedastematega pakub emotsionaalset toitu ja toob jälle päikese välja. 

 

 

Tütarlapselik NEITSI (23. august – 22. september)

Kaartidest on välja tulnud Karikate Viis, Õhu Kuningas ja Müntide Äss. See tähendab, et armastuses on neitsil ees ootamas tormilised ajad. Ühelt poolt ihkad midagi uut ja suuri tundeid, samas piinavad Sind vanad armid. Ka seksuaalselt ei ole tunne 100% rahul, näib nagu oleks kogu aeg midagi puudu. Emotsionaalselt võid tunda end rõhutuna ja ihata millegi kergema ja õhulisema poole. 


Rahaasjades on Neitsi soov, et kõik oleks aus ja korralik. Suudad raha teenida mitmes vallas ja ennast hästi majandada. Tõotab tulla tulus aeg. 


Lähitulevikus ennustavad kaardid huvitavat aega, mil neitsi alustab ise millegi uue ja praktilisega. On oodata olulist kohtumist mõne sõbraga, kelle toetus on Neitsi elus märgiline. 


Soovituste kaart Taevas räägib Neitsile turvatunde leidmisest. Leia, loo või meenuta oma enda turvalist peidupaika ja tea, et see on alati Sinu jaoks olemas. Külasta seda paika, kui tahad tunda rahulikku ja tervendavat maagiat. 

 

 

Kindlameelne KALJUKITS (22. detsember – 19. jaanuar)

Kaartidest on välja tulnud Maag, Vee 10 ja Karikate 10. On tunda, et armastuses on Kaljukitsel uued mõtted ja plaanid. Ta teab ise täpselt, mida elult soovib. Ta unistab suurelt ja on häälestatud romantika lainele. Andke aga ette kõik, mis on kallis, suursugune, uhke ja ilus. 


Rahaasjades valitsevad Kaljukitsel erinevad meeleolud. Esineb kulutamise aega, kus näib, et kui raha on, siis miks mitte seda kulutada. Saab lubada midagi ilusat nii endale kui teistele. Mõnikord jälle tundub Kaljukitsele, et klaas on alati pooltühi. Kuid kaljukits teab, et olenemata olukorrast saab ta alati hakkama. 


Lähiajal on kaljukitsel oodata toredaid koosviibimisi perega. Paljudel on peagi tulemas ka perelisa. Samuti on oodata head partnerlust ning aeg on küps ka oma ettevõtte alustamiseks. 


Soovituste kaart Lootus kinnitab, et alati on lootus, et olukord muutub paremaks. Tea, et varsti hakkab jälle paistma Päike!

 

 

Kütkestavalt võimukad TULEMÄRGID

Tulimärkide esindajaid Jäära, Lõvi ja Amburit on ees ootamas spontaanne ja romantiliselt meelestatud aeg. Oma tulise iseloomu valguses on hea aeg oma soovide ja karjääriunistuste läbisurumiseks. Halloweenist maksimumi võtmiseks on soovitav kehastuda oma sisemiseks loomaks või mõneks tulihingeliseks jumalannaks, et oma energiaid veelgi enam kasvatada. BonBon Lingerie kollektsioonidest on tulemärkidele jutskui valatud temperamente Kitty Hawk kollektsioon, mis on loodud saatuslikule naisele, kes põrmustab südameid ja jahib

oma unistusi armutult nagu saagihimuline röövlind. Veripunane pits näib kohati süütu ja tagasihoidlikuna, kuid muutub ööhämaruse saabudes seksikusega laetud tulirelvaks, mille võimuses on enda ette anduma panna iga silmapaar. See on duell painajaliku ilu ja naiseliku võimukuse vahel, kust võitjana väljud üksnes Sina! Kitty Hawk on Sinu Pandora laegas, misei vea alt üheski seksikuse tuleproovis!

Tume punane push-up-rinnahoidja ja tangad Kitty Hawk BonBon Lingerie Kätlin HallikKätlin kannab naiselikku Kitty Hawk push-up-rinnahoidjat ja tangasid.

 

Tulihingeline JÄÄR (21. märts – 19. aprill)

Kaartidest on välja tulnud kaart Sauade Rüütel, Müntide 7 ja romantika kaart Karikate Kuningas. Tulised kaardid ennustavad Jäärale temperamentset ja spontaanset aega nii seksuaalelus kui tundetasandil. Oled hetkel väga romantiliselt meelestatud, kuid elad palju ka mälestustes, meenutades eelnevaid ilusad aegu või suhteid. Leiad end sageli vaatamas vanu kirju või pilte. Samas on Sinu nõudmised kõrged ja oled oma soovides tihti rahulolematu. Jäärale omase tormakusega võid ka ise huvipakkuva kaaslase romantilisele õhtusöögile kutsuda, kuna ei malda oodata, millal mees võiks ettepanekuni jõuda.


Rahaasjades teenivad Jäärad väga hästi ja kogutud on ka tagavara. Armastad ilusad ja kalleid asju, väärtustad riideid ja pesu. Kiusatus on kulutada liigselt, raha võib taskutest välja voolata ja ootamatult avastad, et see ongi otsa saanud. Õnneks on jääral hea vaist, et raha ruttu tagasi teenida.


Lähiajal on oodata erinevaid üritusi ja pidusid, kus võib lustida ja flirtida. Võib olla kirglikke üheöö suhteid ja võib ka tekkida tuliseid tülisid. Kaardid hoiatavad, et ei liialdaks alkoholiga. Kõike võib teha, aga parajal määral.


Soovituste kaart soovitab leida harmoonia oma lähedaste sõpradega. Üheskoos saavutatakse palju rohkem.

 

 

Temperamentne LÕVI (23. juuli – 22. august)

Kaartidest on välja tulnud seksuaalse maagia kaart Karikate 10, emotsioonide kaart Keiser ja romantika kaart Müntide 3. Nende põhjal võib öelda, et seksuaalselt on Lõvil ees ootamas väga ilus aeg. Saab kogeda ilusaid tundeid ja romantikat. Emotsionaalsel tasandil soovid, et kõik käiks Sinu tahtmise järgi. Tunned tungi uhkuse ja luksuse järele – mõisad, hotellid ja küllusliku atmosfääriga laevad. 


Rahaasjades on Lõvil soov kõike kontrollida. Veenduda, et kulutatud on ikka õigesti ja et kõige eest oleks saadud ka õiglane tasu. Raha teenida on kerge, eriti soodsad on liiklusega seotud teenimisvõimalused, sõites näiteks autoga. Valitsevad märksõnad on diplomaatia, auto ja raha.


Lähiajal on Lõvil tulemas mingid head šansid. Saatus soosib Sind. Ka keegi

mõjuvõimas isik toetab Sind. Sellega seoses võidakse teha mingi hea pakkumine.


Soovitus Lõvile on: jagamine. Alati kui Sa annad, saad rohkem tagasi, kui ise

andsid.

 

 

Uudishimulik AMBUR (22. november – 21. detsember)

Kaartidest on välja tulnud Sauade 9, Täht ja Karikate 9. Joovastavate tunnetega laetud kaardid lubavad, et Amburil on armastuses ja seksuaalsuses oodata ilusaid tundeid, silitusi ja naudinguid. Emotsionaalselt on esiplaanil tunded, mis pakuvad lootusi ja perspektiive. Ka romantiliselt on ees ootamas sügisöödesse imeliselt sobivaid kohtinguid, õhtusööke ja küünlaõhtuid. 

Rahaasjades peab Ambur olema aga tavapärasest valvsam. Mõned oodatud rahad võivad jääda saamata. Või haihtub raha nii, et ei saa arugi, kuhu see kadus. Kuid raha kaardiks ise on Ingli tiivad, ehk isegi kui üks raha kadus, siis antakse taevast uus võimalus rahateenimiseks. 

Lähiajal on amburil oodata uut ettevõtmist. Leiad end kahe valiku ees, teadmata kumba suunda minna. Midagi Sinu elus lõpeb ja jätad selle seljataha. Ka soovituste kaart näitab, et ees on ootamas uued kaunid algused.



Pane oma tähtede seis enda kasuks tööle ja tähista Halloweeni oma tähemärgi müstikat rõhutavas pesukollektsioonis, mis on vaid ühel eesseisvatest salapärastest päevadest Sulle -20% soodsam! 


REEDE 28.10 - Õhumärkide kollektsioon Bite Me -20%.

LAUPÄEV 29.10 - Bite Me + Veemärkide kollektsioon Coco Heart -20%.

PÜHAPÄEV 30.10 - Bite Me, Coco Heart + Maamärkide kollektsioon Birdie -20%.

ESMASPÄEV 31.10 - VIIMAST PÄEVA Bite MeCoco Heart, Birdie + Tulemärkide kollektsioon Kitty Hawk -20%.

 

Soovid personaalset ennustust tarokaartidega?


Iris Sepmani vastuvõtule registreerimiseks kirjuta iris.sepman@gmail.com. Ühine ka Esoteerikaklubi Facebooki grupiga ning arenda endas peidus olevaid võimeid!

Iris Sepman

 

 

LEAVE A COMMENT

All comments will be reviewed before publication