BONBON LINGERIE AVAB CECILY’GA PUHKUSTE JA PULMADE HOOAJA

Uute alguste aeg on käes! Sa tärkad taas, nagu eelmisel kevadel ja kevadel enne seda. Kas lubad oma ellu romantikat ja unistustel täituda, sõltub Sinu valmisolekust keskenduda positiivsele ja avada maailmale oma õrn ja naiselik pool.

 

BonBon Lingerie uus kevad-suvine kollektsioon Cecily, mille autoriks on disainer Mirjam Mäeots, ülistab naiselikku õrnust ja loob nostalgiliselt romantilise meeleolu. Mis toodetest see kollektsioon koosneb ja mis sündmuste ning riietega see kokku sobib, saad juba lugeda alljärgnevast blogist.

 

Cecily ülistab naiselikku õrnust

Cecily kevad-suvise kollektsiooni loomisel sai Mirjam inspiratsiooni kaunitest lillemustritest ja pitskardinatest. Pesu valmistamisel on kasutatud luksuslikku pitsi ja selle all olevat venivat võrkkangast, tagades kandjale maksimaalse mugavuse. Kaunid tikandid ja lillemustrid rõhutavad naiselikkust, hõbedased detailid koos valgete lipsude ja kristallidega lisavad pidulikkust.

 

Kollektsioonis domineeriv säravvalge pits sümboliseerib kristallselgeid unistusi ja uusi algusi, tehes sellest ideaalse kollektsiooni ka pruutidele pulmadeks ja mesinädalateks. Samuti sobib Cecily soojale puhkusereisile nii Hiiumaale kui Balile, tuues Sinuni ilu ja romantika läbi klassikalise elegantsi. Lai toodete ja suuruste valik annab igaühele võimaluse leida sobiv komplekt nii päevaseks kandmiseks kui ka magamistuppa.

 

Cecily on mitmekülgne nagu üks tõeline naine. Ainuüksi ühe kollektsiooni piires püksikuid ja rinnahoidjaid kombineerides saad igaks nädalapäevaks uue särava pesukomplekti.

 

Cecily kollektsioonis on esindatud nii klassikalised mudelid kui ka uuenduslikud detailid ja lahendused. Võruga rinnahoidja õlapaelu on kandmismugavuse suurendamiseks võimalik risti panna; push-up rinnahoidja tagaosa on nagu pilkupüüdev pitsist kunstiteos; T-särk rinnahoidja pehme korv rõhutab rindade loomulikku kuju.

Valge push-up-rinnahoidja ja püksikud Cecily BonBon Lingerie

Ülimalt õrna, naiselikku ja romantilist Cecily body sobib kanda nii aluspesuna kui ka suvise outfiti sensuaalse osana.

Valge bodi Cecily BonBon Lingerie

Kollektsiooni staariks on õrnroosa Cecily kimono, mis on valmistatud mänglevate narmastega kvaliteetkangast. Neile, kes otsivad midagi võrgutavamat, on loodud ahvatlev buduaarikollektsioon. Kõik BonBon Lingerie kollektsioonid valmivad käsitööna, omades laitmatut kvaliteeti ja tunnustades Eesti naiste ilu.

Õrnroosa kimono Cecily BonBon Lingerie

Kui Sindki on juba tabanud igakevadine igatsus lõõgastava puhkuse, rannaliiva, romantiliste päikeseloojangute ja pikkade valgete ööde järele, siis külasta BonBon Lingerie esindussalonge, e-poodi ja edasimüüjaid. Cecily ootab Sind, et õpetada Sind naiselikes rütmides tantsima läbi kevade suve rüppe. Võta tema kutse vastu ja sära oma naiselikus ilus!

LEAVE A COMMENT

All comments will be reviewed before publication