SEL SUVEL SISENE BONBONI VÕLUMAALE, MIDA VALITSEVAD ENESEKINDLAD NAISED

Selleaastasel kevad-suvi hooajal on BonBon loonud revolutsioonilise, enesekindlate naiste poolt valitsetud Võlumaa, kus iga naine saab õide puhkeda just tema isikupära parimini särama löövas pesukomplektis. See on maailm, kus võid olla kes tahes Sa soovid, ning kus täituvad Sinu kõige salajasemad unistused. Inspireeritud sensuaalsest võlujõust, mis igale naisele sünniga kaasa on antud, jutustab kevad-suvi 2021 hooaeg loo viiest maagilisest jumalannast. Saa tuttavaks kuningriiki valitseva haldjalikult õrna printsessi Wisteria Lane'ga, jõulise ja peatamatult julge sõdalase Lunaga, võluva armastusejumalanna Aphroditega, joovastavalt erutava muusa Rose Goldiga ning lummava ja ebamaise ingli Crystaliga.

 

Alusta enda isiklikku enesearmastuse võidukäiku koos BonBoniga

 

BonBoni armastatud turundusspetsialist ja Võlumaa kontseptsiooni looja Jacqueline Maxine Jürgens räägib lähemalt idee sünnist: “BonBoni Võlumaa on eksisteerinud alates brändi sünnist 17 aastat tagasi, põimudes tugevalt läbi selle väärtuste, milleks on naiselik enesekindlus, kõrgeim kvaliteet ja disain, provokatiivne elegantsus, luksuslikud detailid ning killuke müsteeriumit. Mul on hea meel näha, et naised minu ümber on üha rohkem muutumas eneseteadlikumaks ning julgemaks tegemaks enda jaoks parimaid valikuid. BonBoni Võlumaa tähistab enesekindlate naiste võidukäiku tunnustades neid, kes on enesekindluse juba saavutanud ning julgustades sellel teekonnal olijaid. 

 

“BonBoni Võlumaa tähistab enesekindlate naiste võidukäiku tunnustades neid, kes on enesekindluse juba saavutanud ning julgustades sellel teekonnal olijaid.”

 

BonBoni bränd saab alguse unelmast, kus sotsiaalne surve ei eksisteeri ning kus naised võtavad omaks enda naiseliku veetluse ja unikaalsuse. See saab tõeks maagilisel Võlumaal, kus igal naisel on võimalus iseennast turvaliselt tundma õppida ning läbi selle sirguda kelleks iganes ta soovib. See on tõeline vaba maa, mida juhib vaid armastus saatmas hoolivus ning turvatunne. Valitsemas naised, kelle enda enesekindlus ning saavutused ei tule teiste arvelt. Naised, kes on toetavad ja mitte kunagi kadedad, sest nad teavad, kui väljakutseterohke on naiseks olemine. See on iga naise kindlus, kus naiseks olemine on püha ning kõigi poolt hinnatud. Oleme loonud maailma, kus igal naisel on vabadus olla nii seksikas kui ta ihaldab, eesmärgiga, et kogu ühiskond sellest eeskuju saaks võtta lootuses, et ühel imelisel päeval see juba kõikjal reaalsuseks võiks saada. Iga ideaal, mida suudame ette kujutada, võib saada tegelikkuseks, kui võitleme selle eest. Vaid üheskoos suudame luua tuleviku, mis seisab naiseks olemise ilu ja heaolu eest. Seega võtkem omaks oma seksapiilsus, sest see on meie olemus ja see on meie õigus.”

 

“Võtkem omaks oma seksapiilsus, sest see on meie olemus ja see on meie õigus.”

 

Käsitööpesu sünnib Eesti naiste hingestatud pühendumusega

 

BonBon Lingerie Mirjam Mäeots-Kirisberg

Pildil: BonBon Lingerie disainer Mirjam Mäeots-Kirisberg

 

Võlumaa üllas visioon ei saaks realiseeruda ilma BonBoni kogenud õmblejate ning meie enda pesuvõlurita, kelleks on meie harukordselt loov peadisainer Mirjam Mäeots-Kirisberg. Mirjami käekirja iseloomustavad alati üllatavad ja unikaalsed lõiked, mille igast õmblusest õhkab ülimat naiselikkust ning kõrgeimat kvaliteeti. 

 

,,Ma ei mõtle pesumoest kui pelgalt tarbeesemete tootmisest,’’ selgitab Mirjam enda pühendumuse tausta. ,,Pesu loomine on kunst, milleks pakub inspiratsiooni iga uus päev. Iga hetk on kordumatu ning oma ilus või inetuses paratamatult üürike. Ometi võib üks hetk jätta meie olemusse kustumatu jälje. Sellistest emotsionaalsetest jälgedest on sündinud ka selle suve disainid. Kasutatud on mitmeid maagilisi kristalle ja kulddetaile, milles peegelduvad mineviku kirglikud läbielamised ja tuleviku fantaasiarohked naudingud. Pesu on meie vaikivaks sõbraks kõigis eluhetkedes, seetõttu peame teda looma, disainima ning kandma väärikalt, valides alati enda jaoks parima toote.’’

 

“Pesu on meie vaikivaks sõbraks kõigis eluhetkedes, seetõttu peame teda looma, disainima ning kandma väärikalt, valides alati enda jaoks parima toote.”

 

BonBon Lingerie Mirjam Mäeots-Kirisberg

Pildil: BonBon Lingerie disainer Mirjam Mäeots-Kirisberg

 

Mirjami looming on viimase nelja aasta vältel jätnud tugeva, enesekindlust täis jälje ka BonBoni brändi kujunemisse. Uus kevad-suvi kollektsioon on meie õitsva koostöö siiani kõige magusam vili. Mugavam, enesekindlam ja seksikam kui kunagi varem!

 

,,Võlumaa kollektsioonid on värvilt malbed ja pastelsed, kuid kohati provokatiivselt erksate aktsetidega. Faktuurid ja mustrid on inspireeritud maalähedastest struktuuridest ja looduslikest poolläbipaistvatest materjalidest. Looduslähedasemaks on muutunud ka kogu tootmisprotsess, mis rõhub ümertöödeldud ja biolagunevate materjalide kasutamise olulisusele. Näiteks julge Luna kollektsiooni puhul oleme kasutanud BonBoni eelmiste hooaegade pitse, millel juba on oma edulugu ja usaldusmärk meie klientide seas. Pitsi taaskasutamine võimaldab maksimaalselt tarbida juba olemasolevaid ressursse, luues ainulaadseid tekstuure ja imepärast, kordumatut pesu. Jätkusuutliku ja keskkonda hoidva tootmise kaudu anname oma panuse vähendamaks oma ökoloogilist jalajälge.’’ Mirjam lisab, et moemaailmas hoogu koguv taaskasutamine mõjutab oluliselt ka esilekerkivaid trende ja klientide eelistusi. ,,Retro-mõjutustega lõiked on hetkel väga populaarsed. Eriti hinnas on romantilised, nostalgiliselt kõrge värvliga püksikud ja tangad. Samuti sportlikuma joonega kõrge pihaga pantyd nagu võib mäletada 80ndate Cindy Crawfordi ja Jane Fonda aeroobikatundidest. Ka minu enda eelmiste hooaegade lemmikdisainid – Night Lily ja Peaches – on loodud järgides sama põhimõtet: pesu peab olema mugav, kuid ajatult väärikas ning seksikas.’’ 

  

Lisaks kevad-suvi hooaja ühtsele hingestatud olemusele ja Võlumaa konseptsioonile on igal uuel kollektsioonil oma ainulaadne iseloom, mis peidab endas unikaalseid detaile. Usume, et iga naine suhestub vähemalt ühega meie joovastavatest Võlumaa jumalannadest ning usaldab oma keha tema õrnade lõigete embusesse. 

 

BonBon Lingerie Mirjam Mäeots-Kirisberg

Pildil: BonBon Lingerie disainer Mirjam Mäeots-Kirisberg

 

Hooaja lipulaev on haldjalik ning elegantne printsess Wisteria Lane 

 

BonBon Lingerie Brigitte Susanne Hunt Wisteria Lane

Pildil: Brigitte valitseb BonBoni Võlumaal muinasjutulises Wisteria Lane push-up-rinnahoidjas, sukahoidjas ning tangades

 

Wisteria Lane pesukollektsioon on inspireeritud visteerianimelisest ronitaimest ehk sinivihmast, selle tekstuurist ning toonidest erinevatel arenguetappidel. Unelev kollektsioon saab alguse pastelsest helelillast pitsist, mille muster kujutab sinivihma puhmast. Luksuslikud ripatsid sarnanevad lilleõitega, mõjudes suursuguselt nagu sinivihma alleed. Haldjaliku õrnuse äratab ellu unikaalne ning vastupidav Šveitsi pits. Kollektsioon koosneb lausa üheteistkümnest tootest, millest kõigist õhkab jumalannalikku võlujõudu. Leidmaks just enda kehale ja stiilile omased lemmikud oleme Wisteria Lane kollektsooni laia valikusse toonud rinnahoidjatopi, tugikaartega rinnahoidja, push-up rinnahoidja, balkonett rinnahoidja, bodi, öösärgi, shortsid, püksikud, tangad, kõrge pihaga püksikud ning sukahoidja. 

 

Wisteria Lane topp pakatab seksikusest ja võlub enneolematu pehmusega. Udupehme kangas langeb vabalt kehale tagades ülima mugavuse, mis võib tekitada soovi vahetada välja kõik oma vabaajariided. Kuid lisaks mugavusele on esindatud ka jumalannale omane seksikus, mis väljendub pitsist kaeluse sügavas ja meelierutavas lõikes. 

 

 

BonBon Lingerie Brigitte Susanne Hunt Wisteria Lane

Pildil: Kseniia ning Brigitte teavad, et edu valem on teineteise toetamine. Kseniia kannab Wisteria Lane tugikaartega rinnahoidjat ning kõrge pihaga püksikuid. Brigitte särab Wisteria Lane push-up-rinnahoidjas, sukahoidjas ning tangades.

 

Naiselikult õrn tugikaartega rinnahoidja on eriline tänu haruldaselt pehmele kangale ning kuldsete kivikeste ja dekoratiivse mustriga paelte majesteetlikule kooslusele. Jumalanna armastab ja hindab iseennast ning seetõttu on võruga rinnahoidja loodud rõhutama Sinu rinna loomulikku kuju ja naturaalset ilu, pannes alguse uuele armastusloole Sinu ja Su keha vahel. 

 

Detailirohke ning mänguline push-up toestusega rinnahoidja rõhutab Sinu kauneid kurve ja pakub taevalikku mugavust. Laiad õlapaelad tagavad kindlustunde terve päeva vältel ning romantiline pits koos veetleva võrguga vürtsitavad Su enesetunnet eneseteadliku seksikusega. 

 

BonBon Lingerie Wisteria Lane

Pildil: Kseniia on peatamatu Wisteria Lane tugikaartega hinnahoidjas ning kõrge pihaga püksikutes

 

Muinasjutulise balkonett-rinnahoidja pitsdetailid ning tekstuursed õlapaelad loovad harmoonilise koosluse, mis sobib kandmiseks ka kõige avarama dekolteega kleidi all. Laiad õlapaelad on korraga tugevad ja pehmed ning õlgu paljastava kostüümi jaoks ka eemaldatavad. Rinnahoidja külgi kaunistab habras lilleline pits, mis rõhutab kaunist rinda ja muudab selle pilkupüüdvalt ümaraks.

 

Alt trukkidega kinnitatav bodi püüab pilke oma erakordse läbikumava mesh-kanga ja silmatorkva provokatiivse pitsi kooslusega. Pikad siidised varrukad ei sooni, vaid voolavad vabalt ümber käsivarte; helelilla toon paneb naha särama, andes kehale portselani kuma. Habras läbikumav pits rinnaesisel on märk imetlusväärsest julgusest, mis kõneleb selgelt Sinu jumalannalikust eneseväärikusest. 

 

BonBon Lingerie Brigitte Susanne Hunt Wisteria Lane

Pildil: Kseniia ning Brigitte julgevad olla seksikad Wisteria Lane bodis, balkonett-rinnahoidjas ning püksikutes

 

Elegantne kolmnurkse kaelusega ülipehme öösärk koos reguleeritavate peenikeste õlapaeltega on mugav, kuid sensuaalne valik magamistuppa. Imepehme viskoos hoiab soojust ja laseb nahal hingata. Sügav v-kaelus, mida ääristab siidõrn pits ja spagetti-kujulised õlapaelad rõhutavad Su naiselikke võlusid tuues esile büsti, kaela ja rangluud. Wisteria Lane öösärgis tunned end jumalikult kaunina nii kuumal südasuvel kui ka kargel talveperioodil.

 

Pehmest kangast shortsid kombineerituna pitsdetailidega paitavad Sinu nahka ning toovad esile Sinu sisemise jumalanna. Viimase hullutava lihvi annavad ulakad pitsist sisselõiked pükste külgedel. Kombineeri seksikad shortsid sama kollektsiooni topiga ja võid kindel olla, et Sinu ööseiklused on alati erutusest tulvil.

 

BonBon Lingerie Wisteria Lane bodi

Pildil: Kseniia pimestab oma iluga Wisteria Lane sensuaalses bodis

 

Õrnad väikesed püksikud lisavad oma premiumkanga ja kuldsete kaunistustega igasse argipäeva rikkalikult glamuuri. Püksikutele lisab karakterit väljakutsuv läbipaistev tagumine osa ning sinivihmast inspireeritud ripats. Pitsdetailid äratavad Sinus peituva sisemise romantiku ja julgustavad end tundma seksika ja enesekindlana. 

 

Tuliselt seksika tegumoega tangad on täiuslik valik naisele, kes soovib enesearmastuse järgmisele tasandile viia. Võrgutavalt nipsaka lõikega võtad omaks naissoole omase ainulaadse seksapiili ning väljendad seda kõige mõjuvamal viisil. Paljastav tagaosa ning läbinähtav meelierutav pits on erootiline kooslus, mis lööb leegi lõkkele ka igas armusuhtes.

 

BonBon Lingerie Brigitte Susanne Hunt Wisteria Lane

Pildil: Brigitte täidab ruumi oma säraga Wisteria Lane topis ning shortsides

 

Kõrge pihaga püksikute lõikeline disain ning mitte-veniv pits vormivad optiliselt kõhupiirkonda tekitades ihaldusväärse saleda piha. Esiosa kaunistab võluvalt läbikumav pits ning tagaosa õrn helelilla mesh-kangas, mis on niivõrd pehme, et võimaldab püksikuid ilma rante jätmata kanda ka kõige nõudlikuma riietuse all.

  

BonBon Lingerie Wisteria Lane

Pildil: Kseniia tunneb ennast tõelise Uinuva Kaunitarina Wisteria Lane unelevas öösärgis

 

Viimaseks tõeliselt naiselikuks täienduseks Wisteria Lane kollektsioonile on kolme dekoratiivse paelaga ning tagant haagiga kinnitatav sukahoidja. Kalasabamustriga pael koos BonBonile omaste ristuvate signatuur-paeltega on ebamaiselt kaunis kooslus, mis mõjub sürreaalselt - justkui ilus unenägu. Kaunis helelinna toon teeb sukahoidja kandmise lihtsaks, kuna sobitub kui valatult kõigi Sinu lemmiksukkadega.

 

Halastamatult seksikas sõdalane Luna

 

BonBon Lingerie Luna

Pildill: Kseniia valitseb maailma seksikas Luna avatud rinnahoidjas ning stringides

  

Nii nagu iga naise sees on peidus salapärased alter-egod, on ka BonBoni Võlumaal haldjalikult malbele jumalannale kontrastiks jõuline ja peatamatult julge sõdalane Luna. Luna buduaarikollektsioonist õhkab julgust ja naiselikku jõulisust. Aegumatu must pits, laotumas soojadele kehatoonidele, mõjub tõelise seksikuse, kire ja julguse rüüna. Ainulaadsete detailide kiusatus ja maagilisest suitsukvartsist inspireeritud jõulised toonid lasevad Su enesekindlusel ligitõmbavalt leegitseda. Luna napid lõiked ja erootiliselt läbikumavad kangad on BonBoni best-selleri, Mara kollektsiooni veelgi seksikamaks edasiarenduseks, mille valikust leiad palavalt armastatud avatud stringid, avatud rinnahoidja, avatud bodi ning klassikalised stringid. 

 

Varjamatult sensuaalse ja kartmatu lõikega avatud rinnahoidja on BonBoni klientide enim armastatud mudeliks. Kaunistatud uue süsimusta pitstikandiga, maalivad elegantsed paelad ja õrn tugikaar vaatepildi, millelt on raske silmi eemale pöörata. See on avatud rinnahoidja maagia, mis paneb südamed kloppima. Samuti kaunistab rinnahoidjat kirkalt helkiv kristall, mis kumab edasi Sinus peituvat jõudu, kordumatut ainulaadsust ja ihaldatavat veetlust. 

 

BonBon Lingerie LunaPildil: Kseniia vabastab enda sisemise saatusliku naise võrgutavas Luna avatud bodis ning stringides

 

Luna avatud stringidega paotad armuoru ukse, kus Sinu kõige julgemad fantaasiad ja siivutumad soovid teoks saavad. Avatud lõige on märk tõelisest sõltumatusest, vabadusest ja elu nautlemisest. Komplekteerides avatud stringid Luna avatud rinnahoidjaga, lased põletaval kirel totaalselt muuta oma armuseikluste kvaliteeti. 

 

Luna reguleeritavad stringid arvestavad just Sinu kehale omaste naiselike vormidega, kuid ei too disaini mugavuse ohvriks. Stringide tumedad toonid uputavad ihade sügavusse ja loovad kauni tasakaalu õrna ja jõulise vahel. Lilledest inspireeritud tikand mõjub kuninglikult elegantselt ning koos meelitavalt läbipaistva kangaga kõneleb vastupandamatust naisest, kes teab oma väärtust. 

 

BonBon Lingerie LunaPildil: Kseniia saavutab kõik millest unistab enesekindlusest pakatavas Luna avatud bodis ning stringides

 

Luna kollektsiooni tõeliseks pärliks on tulitavalt erootiline ning joovastavalt läbipaistev avatud bodi. Õrn lilletikand, efektsed keha raamivad paelad ja paljastav seljaosa teevad Luna bodist Sinu kõige seksikama kaaslase. Tugevda seesmist julgust ja näita teed kirglikele kogemustele, sest avatud bodi vallandab enneolematu seiklusjanu. 

 

Võluv armastusejumalanna Aphrodite

 

BonBon Lingerie Brigitte Susanne Hunt Aphrodite Asümeetriline trikooPildil: Brigitte armastab iseennast tingimusteta Aphrodite asümmeetrilises trikoos

 

Suvi on aeg, kus iga jumalanna tahab oma kehal nautida sooja päikesepaistet ja merevahu paitavat puudutust. Kuumad rannapäevad ja suveromansi sügavad tundeelamused muudab veelgi nauditavamaks jalustrabavalt elegantse lõikega Aphrodite trikoo. Oled iseenda elu kuninganna – seega kanna oma krooni uhkusega ja tunne end mugavalt nii rannaliival kui ka spa-külastustel. 

 

Aphrodite trikoo embab vormivalt Sinu keha ning võrgutav asümmeetriline lõige viib pilgu avatud õlajoonele, mis kõneleb julgusest ja seksapiilist. Must trikotaaž embab pehmelt Sinu keha ja salendab silmnähtavalt talje ümbermõõtu. Kuldse pandla mänguline helk mõjub ligitõmbavalt ja kõneleb võimsast naisest, kes valitseb oma maailma. 

 

Joovastavalt erutav muusa Rose Gold

 

BonBon Lingerie Rose Gold
Pildil: Kseniia kannab Rose Gold kolmnurk-rinnahoidjat ning stringe, mis on täiuslik kombinatsioon jõulisusest ning õrnusest

Rose Gold buduaarikollektsiooni puhul on tegemist äärmiselt vastupandamatu tõmbenumbriga, mille uuenduslikud lõiked pakuvad värskust ja suvist kergust. Trendika tuhmroosa erinevad pastelsed toonid on justkui varjundid ihast, kirest ja seksapiilist. Kollektsiooni iseloomustavad siivutusele õrritavad mängulised paelad ja kartmatult vabameelsed paljastavad lõiked. Sest mis võiks olla kütkestavam, kui oma enda keha nautiv naine? Õhkõrnad kangad tagavad jumaliku mugavuse ja äratavad ellu Sinu kõige salajasemad fantaasiaid. Rose Gold kollektsioonist leiad võrgutava loomusega kolmnurk-rinnahoidja ning ülemeelikult pilkupüüdvad stringid.

 

Sensuaalne kolmnurk-rinnahoidja raamib kaunilt pehmet rinnaosa, luues lummava kontrasti jõulise ja haavatava vahel. Õhuline kangas ja reguleeritavad paelad austavad Sinu keha ainulaadsust, võttes sisse just Sulle kõige mugavama ja sensuaalsema kuju. Lisaks kirgikütvalt seksikale lõikele kaunistavad rinnahoidjat ulakad kuldsed detailid, mis vürtsitavad õrnroosat värvigammat võitmatu enesekindluse helgiga. 

 

BonBon Lingerie Rose GoldPildil: Kseniia võtab omaks oma naiseliku seksapiilsuse kuldsete detailidega beebiroosas Rose Gold kolmnurk-rinnahoidjas ning stringides

 

Rose Gold kollektsiooni stringe iseloomustab elegante lõige, võrgutav läbipaistev esiosa ja seksikalt puusi rõhutav kõrge pihaga vöökoht. Pastelne roosa koos pilkupüüdva kuldsega mõjub hurmavalt, olles Sinu jaoks mitte üksnes pesu vaid tõeline kehakaunistus. Nüansirohke disain kannab hoolt hapra naiselikkuse ning kelmika mängulisuse vahel tekkiva harmoonia eest. Nii saad avada end just sellisest küljest, nagu seda täna soovid. 

 

Lummavalt ebamaine ingel Crystal

  

BonBon Lingerie Brigitte Susanne Hunt CrystalPildil: Ingellik Brigitte Susanne kristallselges Crystal push-up-rinnahoidjas ning tangades

 

Tervitame selle kevade kõige uuemat, õndsalt muinasjutulist disainerkollektsiooni. Crystal äratab ellu taevakarva pastelsed toonid, mille unenäolisus mõjub kui meelas sinine unenägu. Avasta kevadiselt värsked lõiked, mis Sinu naiselikel kurvidel kirelõõmast õide puhkevad. Pool-läbipaistvad kangad õhetavad tulistest tunnetest, sinine pits rõhutab sügavate ihade põhjatust ja kuldsed ripatsid peegeldavad Sinust kiirgavat elegantsi ja enesekindlust. Sensuaalselt õhuline pits peidab oma õrnuse taga ka varjatumaid, jõulisi tekstuure, joonistades kehale erootilisi mustreid ja paljastades kutsuvalt kaunist ihu. Koos kollektsiooni kuuluva bodi, push-up rinnahoidja, tangade, tugikaartega rinnahoidja ja püksikutega saab Sinu vallatust unenäost peagi naudinguterohke reaalsus.

 

BonBoni esimene stringidest alaosaga bodi võtab kehal jumalannaliku liivakella vormi ning tagab enneolematu mugavuse, jätmata kandmisel ühtegi pesujälge. Dekolteed tõstev kolmnurklõige ja mööda keha ulakalt alla joonduv pitstikand rõhutavad liivakellafiguuri, kitsendades visuaalselt talje ümbermõõtu. Crystal bodi on loodud esile tooma Sinu erilisust ja sära. Kuldne kulon avara dekoltee keskmes helgib kutsuvalt ja särab koos Sinuga.

 

BonBon Lingerie Brigitte Susanne Hunt Crystal Pildil: Brigitte tunneb ennast jõuliselt, kuid seksikalt Crystali läbikumavas bodis

 

Nagu helesinine laguun, joovastab Crystal push-up rinnahoidja oma veetleva pitstikandi ja dekolteed vormiva lõikega, luues kauni, rinda tõstva peegelpildi. Pehme polsterdus ning mugavad tugikaared tagavad dekolteele kauni kumeruse, rõhutades just Sinu kehale iseloomulikke kurve. Hoolitse oma keha eest tagades rindadele õige toestus reguleeritavate paelte, kolmeastmelise kinnituse ja mugavate tugikaarte abil. 

 

Hurmavalt puusale langevad elegantsest pitsist tangad tõmbavad pilku naiselikult kaunitele vormidele ja sütitavad Sinus kustumatu enesekindluse leegi. Pool-läbipaistev pits embab Su keha nii õrnalt, et saad tunda end üdini vaba ja piiramatult mängulisena. 

 

BonBon Lingerie CrystalPildil: Kseniia tunneb ennast enesekindlamalt kui kunagi varem Crystali pitsist tugikaartega rinnahoidjas ning püksikutes

 

Armastatud tugikaartega rinnahoidja veetleb nüüd uues ingellikult helesinises värvitoonis, pakkudes Su rinnale jätkuvalt kõrgklassilist mugavust. Elegantne pits katab nahka vaid õrnalt, lastes Su kehal kutsuvalt läbi kanga kumada. Köitvale vaatepildile lisavad vürtsi mööda rinda jooksvad erootilised paelad. Malbe helesinise pitsi toob esile dekolteed kaunistav julgelt helkiv kuldne BonBoni ripats. Lase valla endas peituv energia ja särad igas hetkes nagu teemant!

 

Romantilised helesinisest pitsist püksikud mänglevad Su puusadel pakkudes idüllilise mugavuse ja fantaasiaid sütitavalt veetleva vaatepildi. Mugavat katvust pakkuv lõige rõhutab naiselikke kurve ja toob esile jumalannaliku vormikuse. Taevakarva kangas tõstab Sind oma unistuste pilvepiirile, mõjudes nahal jumalikult kauni ja naiselikuna.

 

Milline BonBoni suvejumalannadest oled Sina? Leia kollektsioon, millega sel suvel õide puhkeda meie e-poest ja esinduspoodidest. 

 

Jumalikke naudinguid täis suve!

LEAVE A COMMENT

All comments will be reviewed before publication