MIDA MEHED TEGELIKULT TAHAVAD?

Tegelikult ei ole see väga keeruline küsimus. Võrreldes naistega on mehed pigem otsekohesema mõtlemisega. Sellepärast pole ka imestamist väärt, et raamatuid ja filme teemal “Mida naised tahavad” on kordades rohkem kui meeste vajadusi kajastavaid teoseid. Tõenäoliselt oleme me naised küll ise nende lugude suurimad tarbijad, sest olgem ausad, tihtipeale ei tea me ise ka, mida me tahame. Või siis huvitumegi rohkem sellest, kuidas omaenda tundemaailma kõige pisemad detailid töötavad. Kuna november on meestekuu, siis andsime meestele võimaluse oma soovidest rääkida.

 

Seekordses artiklis jagavad mehed, nende hulgas hurmur Margus Vaher, näitleja Eero Spriit, koomik Louis Zezeran ja kirjanik Justin Petrone oma eelistusi pesu teemal.

 

Milline aluspesu Sul praegu jalas on? Miks Su valik sellisele aluspesule on läinud?

Margus Vaher:

“I’m not wearing any! Eriti suvel palavaga meeldib aluspesu mitte kanda. Muidu boksereid.”

 

Eero Spriit:

“Hetkel on jalas mustad puuvillased Lois’i bokserid, millel väike valge ründava härja kujutis. Need on mugavad ja tervislikud. Mõnel õhtul tõmban aga jalga täissiidist tumerohelised bokserid, mis on üle külvatud väikeste punaste kirjakestega HUG ME! Lõbusamatel piduõhtutel kannan aga kolleegide poolt kingitud Inglise lipu mustriga boksereid, kus lipuvarda kohale on suurelt kirjutatud „Pull Down and Carry On”.

 

Louis Zezeran:

“Ma pole aastaid aluspesu kandnud. See annab värskuse ja vabaduse tunde. Kellad mängivad nagu Jumal seda soovis! Enne seda oli mul kombeks osta väga kalleid boksereid ja see hakkas pikapeale rahakotile.”

 

Justin Petrone:

“Champion XL pikk aluspesu. Väljas on juba külm ja niiske ja on mõnus, kui jalad (ja teised varuosad) on soojas. Sain need vist kunagi jõulukingituseks. Üldiselt on mul päris keeruline aluspükse osta oma kehaliste eripärade tõttu. Sel suvel ostsin paar paari Stockholm-Tallinna laevalt. Aga minu jaoks on täiesti vastumeelsed need tooted, mille pildi peal on mingi sile paljas mees, kelle kõik lihased välja paistavad. Olen ise veidike karvane italiano, ja mulle ei meeldi, kuidas moemaailm kasutab ainult kõhnu karvutuid modelle. See tekitab tavalistes meestes komplekse.”

 

Andres:

“Valged, puuvillased. Mugavad!”

 

Kaur:

“Valged bokserid. Puuvilla moodi. Ostsin need kiirustades reisil olles. Olen pikka kasvu ja aluspesu läheb tihtipeale keskelt katki, seega eelistan pesu, mis on väga veniv ja vastupidav.”

 

Martin:

“Musta värvi puuvillased bokserid kuldsete disainielementidega.”

 

Gregor:

“Sinised puuvillast bokserid. Aastaid olen sellele valikule kindlaks jäänud.”

 

Kristjan:

“Väga mugavad bokserid! Täna on musta värvi bokserid aga muidu meeldib kanda huvitava mustriga aluspesu. Materjalist eelistan puuvilla, sest see ei tekita sügelust. Aga reisides võtan kaasa sünteetilisest materjalist pesu - palavaga hingab see paremini ja kuivab kiiremini ära.” 


Lauri:

“Mul on jalas tavalised bokserid. Tumesinist värvi. Eelistan osta neid suuremas koguses ja pikemaks perioodiks korraga. Need peaksid olema sama tootja omad, sest siis ma tean alati, milline pesu minu oma on.”

Kui Sinagi soovid leida endale mugavaid boksereid, siis tutvu BonBon’i valikuga, kus ootavad ees eriti tugevate õmbluste ning pehmest, siidisest ja venivast viskoosist toodetud bokserid. Kvaliteet ei pea alati olema kallis - meilt leiad pesu nii igapäeva otstarbeks kui ka erilisteks puhkudeks alates 24,90 € eest. 

 

Millist pesu Sulle meeldib naise seljas näha?

Must laia pitsiga tugikaartega rinnahoidja ja püksikud Mara Black BonBon Lingerie

Margus Vaher

“Mulle meeldib pesu, milles naine tunneb end mugavalt, seksikalt, hästi. Aga mu lemmik on must pits. Siis punane näeb loomulikult naise peal alati võrratu välja. Mulle meeldivad pesu juures väga ka sukad ja sukahoidjad. Sekspesu on väga äge! 

Ja kui naine otsustab kodus kanda midagi mugavamat, siis see on muidugi väga okei aga silma paitab kõige rohkem pitsiline." 


Eero Spriit

“Näha meeldib naise seljas parajalt läbipaistvat pitsilist pesu, mille komplekti kuuluvad kindlasti sukahoidja ja sukad. Eriti mustriga või võrksukad. Aga nägemisest olulisem on naiste pesu puhul, kuidas mees tunneb seda oma käe all ja oma ihu vastas. Ja siis ei ole väljanägemine kõige tähtsam, vaid materjal. Seda arvestades ei ole pitspesu kindlasti kõige seksikam, sest see on tihti kare. Märksa sensuaalsemad on siid, polüester ja kapron. Lateks ka muidugi. Tore, kui pesu peidab endas mõnd üllatust, mis lubab teineteist nautida ka pesu seljast võtmata. Täiesti lubamatu on tulla voodisse rinnahoidjaga, milles on tugevdustraadid.”

 

Louis Zezeran

“Naised on pesus ülimalt seksikad! Kõige mitte paljastamine on tõeliselt köitev. Mulle meeldib see ootus, kus alles aiman, mida võin pesu all näha. Aga ma ei ole suur pitsi ja satsi fänn. Sa ju ei taha näha mingit viktoriaanlikku ballikleiti. Samas, täispuuvillane pole ka kuigi lõbus. Kerge materjal meeldib väga. Push-up’ile on raske vastu panna aga ma täiesti saan aru, et naised ei viitsi oma rindu meile iga päev näkku lükata.”

 

Justin Petrone

“Mäletan, kui olin teismeline ja naistepesu kataloog postkasti tuli. Ma olin alati esimene, kes selle läbi luges! Need modellid olid nii ilusad! Pesu mõttes mulle vist meeldivad pigem pehme välimusega asjad. Võib-olla on see sellepärast, et mees on oma olemuselt kõva ja otsib pehmust. Sellepärast ongi naise keha mehe jaoks nagu imedemaa ja kui sellel on veel pehmust rõhutav pesu, siis on naine täiesti vastupandamatu. Näiteks läbipaistev pitsiline pesu näitab naise keha ja on ka pehme!.”

 

Andres

“Kõige rohkem meeldib mulle naise seljas näha musta ja punast pesu. Pits teeb ka pesu seksikamaks aga teda ei tohi liialt palju olla. Ei ole vaja üle pingutada.”

 

Kaur

“Värvi poolest eelistan punast pesu. Eriti sukkade ja trippidega. Ta võiks pigem olla veits läbipaistev. Siis on huvitavam. Näed, mida saad. Muidugi võib juhtuda, et selline pesu lendab kiiresti seljast ära.”

 

Martin

"Läbipaistev ja üleliia pitsiline pesu ei näe kuigi mugav välja. Seda ei saa ju igapäevaselt kanda. Pesu peab naise seljas igal juhul mugav olema.”

 

Gregor

“Naise seljas on kõige ilusam must ja valge pesu. Mida rohkem pitsi ja läbipaistvust, seda parem!”

 

Kristjan

“Alati ei pea kõik paljastav olema. Katvamad püksikud on vahel väga seksikad. Värvidest igal juhul must ja pehmem punane. Aga muidugi ka stringid, sukad ja sukahoidjad. Sukahoidjates on eriline vanamoeline võlu - korralik daam väljastpoolt ja midagi palju põnevamat altpoolt.”

 

Lauri

“Pits on üliäge! Ja väga ilus on, kui pesul on vähemalt üks väike lipsuke peal. See on nii armas - loob erutava ‘hea tüdruk - paha tüdruk’ kontrasti. Värvidest meeldivad ikka klassikalised must, punane ja valge.”

 

Punane tugikaartega rinnahoidja, stringid, sukahoidja Red Flame BonBon Lingerie Anu Saagim

Naiste pesu osas ei ole meeste eelistustele ühte valemit. Mõnele meeldib naise seljas väga buduaarilik pitsiline ja läbipaistev pesu. Teise jaoks tundub liigne detailsus ülepakutud. Samas, värvide osas on mehed pigem ühel meelel - klassikaline must-punane-valge köidab neid jätkuvalt kõige rohkem. Ja olulisim on meeste jaoks ikka see, et naine end pesus mugavalt ja enesekindlalt tunneks. 


BonBon’i Penelope Flirt, Desire ja Red Flame kollektsioonid on klassikalised, kuid provokatiivsed ja aitavad naisel kehastuda enesekindlaks võrgutajaks. Angelina, Foxy Ladies Brigitte ja Mara on glamuurselt naiselikud ja toovad naises tõelise jumalanna välja. Meeste eelistustest kõlasid selgelt läbi ka sukad ja sukahoidjad. BonBonil on suur valik stiilseid sukahoidjaid, mis lisavad naisele hetkega sensuaalsust.

 

Kuidas Sulle meeldivad meie avatud “Vera” stringid? 

 

Roheline avatud stringid Vera BonBon Lingerie

Margus Vaher:

“Väga praktilised! Väga ilusad! Nad on nii ilusad, et ma ei võtaks neid ära.”

Eero Spriit:

“Väga armsad, õhulised ja kutsuvad.”

Louis Zezeran:

“Wow, kas selles aluspesus on tõesti piiluauk? Kas vana hea püksikute kõrvale lükkamine muutus liiga keeruliseks? Nendega oleks muidugi lihtsam jäljendada spontaanset stseeni filmist “Basic Instinct” kui vastav olukord peaks tekkima."

Justin Petrone:

“Ma ei ole mingi ekspert aga ilus toode minu meelest. Ma arvan, et see sobib enamus naistele.”

 

On Sul mõni naljakas seik aluspesuga seoses rääkida?

Justin Petrone:

 “Mäletan, kui käisime sõbra juures külas ja jäime sinna paariks õhtuks. Sõbra naine pesi üheskoos oma pesuga ka minu pesu ja pani välja kuivama. Ja siis ta küsis minu tolleaegselt abikaasalt, et "Miks kõik Justini aluspüksid katkised on?" Ja olidki! Kõikides olid augud sees! Üsna piinlik oli ja siis sain aru, et vahel tasub ikka vaadata, milline su aluspesu välja näeb!”

 

Louis Zezeran:

“Mul on pigem üks soovitus meestele: õppige rinnahoidjaid ühe käega avama! See on üks põhioskuseid, et elus hästi hakkama saada - nagu maksude deklareerimine või auto ratta vahetamine. Kinnituste variatsioone on päris mitu: ühe- või kahekordse haagiga või kahe haagi reaga.. Kolmekordse haagiga rinnahoidjad on juba keerulisemad aga nende oskusliku avamisega saabki juba tõelist klassi näidata.” 

 

Pesu kui kingitus 

Huvitaval kombel ei olnud ükski meie küsitletud meestest kunagi julgenud naisele pesu kinkida. Põhjus peitub enamasti kartuses, et ostetakse vale suurus ja naine ei tunne end selles mugavalt või et see vajab sügavamat planeerimist. Louis’el on selle kohta oma teooria: “Ma usun, et mehed arvavad üldiselt, et kingitus peab olema üllatus. Aga minu meelest võiks lihtsalt küsida naiselt suurust ja jätta ta ootusärevusse nädalateks - see kõlab palju lõbusamalt.” 

 

Meie soovitus BonBon’i tiimilt teile, kallid mehed, on, et vaadake oma naise pesusahtlisse - sealt leiate kindlasti oma naise pesu suuruse. Ka meie teenindajad esinduspoodides oskavad teil aidata valida kõige sobilikuma pesu naisele. Ja alati on kõige parem lahendus tulla koos oma naisega pesu proovima - siis on sobivus ja mõlemapoolne erutav ootusärevus garanteeritud.

 

Kui aga pesu kinkimine siiski liiga väljakutsuv ülesanne tundub, lugege Margus Vaheri uut raamatut “Kuidas armastada naist.” See on Marguse siiras, otsekohene ja humoorikas nägemus naisest, ja Sinu investeering oma edusse tulevastel kingiostudel. Telli raamat siit.  

Ja kui tunnete, et tahaksite meeste sügavamatest soovidest veel paremini aru saada, soovitame teil minna kuulama Jesper Parve, Margus Vaheri ja Eero Spriiti vestlusõhtut “Mida mehed tegelikult tahavad?” Lisaks on sellel karismaatilisel triol tulemas uus põnev show: "Mida mehed naistele ei räägi."

 

Mõnusat Movembrit, kallid mehed!

LEAVE A COMMENT

All comments will be reviewed before publication