Emadepäeva kingiideed alates -25%. Sest iga ema väärib end ka naisena tunda!

Meie kõigi elus on mõni ema, keda me siin maailmas üle kõige armastame. On selleks meie ema, meie vanaema, meie laste ema või Sina ise, ema, kes Sa juhtusid täna meie blogi lugema! Iga inimese esimene armastus on tema ema, kellega luuakse kõige esimene side ja kelleta meie elu alanud ei oleks. Seega on iseenesest mõistetav „miks“ peaksime iga ema väärtustama, kuid tihti jääme kimpu küsimuse juures „kuidas“ seda teha. Me eales ei suuda enda emale väljendada, kui väga me temast hoolime, kuid liigutava kingitusega võime jõuda sellele ligilähedale. Et üllatada 14. mail toimuval emadepäeval lähedasi millegi erilisemaga kui traditsioonilise lillekimbuga, oleme kokku koondanud luksuspesu kingiideed, millest ei tunne rõõmu mitte ainult iga ema vaid ka temas peituv naine.

 

Naistele, kes soovivad lähiajal emaks saada

 

BonBon Lingerie Pamela @auradefiewLaura võtab omaks oma naiseliku seksapiili Pamela avatud rinnahoidjas ja stringides.


Meie usume, et laste tegemine peaks alati mõjuma kui lõbus paarimäng, mitte kohustus pika päeva lõpus. BonBon Lingerie, olles esimene avatud buduaaripesu tootja, omab aastakümnete pikkust kogemust võrgutamiskunstis ja romantiliste atmosfääride loomises. Oled Sa naine, kes soovib oma kaaslasega alustada lapse saamise proovimist või mees, kes soovib naisele sellel teekonnal julgustust pakkuda, on meie buduaaripesu Sulle kõige sobivam kingivalik. Õige pesu tagab, et seksuaalelu ei jää eales igapäevatoimetuste kõrval tagaplaanile ja proovimine on alati tegevus, mis on täidetud lisaks armastusele ka elevusega. Et laste tegemine sujuks ladusalt on meie parim buduaarivalik, Birdie, Pamela ja Bite Me kollektsioonid, ainult kuni 07.05. Sulle -25%.

 

Kõige paremini suudab uut energiat voodiellu tuua meie särtsakas

Birdie, mida kirjeldavad silmatorkavad värvid ja ergutavad lõiked. Erksusest pakatav värvigamma koondab kõik pilgud endale ning laeb kandja erakordse värskuse ja vaba enesetundega. Vali kingituseks romantiline tugikaartega rinnahoidja ja stringid või astu samm edasi ning üllata kaaslast provokatiivse avatud rinnahoidja ja avatud stringidega ning kingid talle kindluse, et ta on Sinu silmis vastupandamatu.
 

Sarnase efekti loob magamistoas luksuslik Pamela kollektsioon, mille elektrisinine toon ei jäta külmaks ühtegi silmapaari. Kuid julgus ei peitu alati kirevas värvis ning mõnel juhul tunneb kandja end kõige sensuaalsemalt hoopis klassikalisemas toonis. Sellistel juhtudel soovitame piiluda meie Pamelat lillakas-hallis kuues või Bite Me sügavmusta pesukollektsiooni, mis võrgutab avatud lõike asemel hoopis läbikumavate võrkkangaste ja hullutava paeltemänguga. Viimase puhul on võimalik lisada pesukomplektile viimane lihv kehaaksessuaariga, mis viib magamistoa seiklused uuele tasandile. Sensuaalne alter-ego kostüüm mitte ainult ei aita leida sisemist julgust ja motivatsiooni eksperimenteerida millegi uuega, vaid on ka alguseks uutele põnevatele vestlustele Sinu ja Sinu kallima vahel.

 

Tegusatele naistele, kes on värskelt emaks saanud

 

BonBon Lingerie Tiger Dreams @lauradefiewLaura tunneb end enesekindlalt naiselikus Tiger Dreams tugikaartega rinnahoidjas, püksikutes, sukahoidjas ja Essentials sukkades.


Kuigi BonBon Lingerie ei ole spetsialiseerunud imetavatele emadele pesu tootmisele, pöörduvad meie juurde üha uuesti tagasi värsked emad, kes on imetamise äsja lõpetanud. Põhjus on lihtne - meie tootevalikust ei leia mitte ainult atraktiivse välimusega naiselikku pesu vaid pühendume selle kõrval ka maksimaalse mugavuse pakkumisele. Soonivad õlapaelad, halvasti istuv rinnahoidja ja ebamugavad aluspükste randid on iga aktiivse ema õudusunenägu. Meie igapäevase pesuliini mudelid on loodud pakkumaks maksimaalset tuge ka raskema büsti korral ning läbivalt kasutatud pehmed kangad venivad vastavalt naise unikaalsele kehakujule tagades igatsetud mugavuse. Meie naisklientide poolt kõige mugavamaks pesuks läbi aegade nimetatud Angelina, uustulnuk Tiger Dreams ja armastatud baasidel põhinev Kitty Hawk, on täpselt sellised pesud ja on saadaval ainult kuni 07.05. Sinule -25% allahindlusega.  
 

Angelina ei ole asjatult mudel, mis meie tootevalikus on kõige kauem püsinud ja mille vastu tänaseni kasvav nõudlus on. Angelina puhul saab kokku kuldne kolmik – see on erakordselt mugav, erakordselt vastupidav ja erakordselt eriline. Kuigi seda leidub kõikides asendamatutes klassikalistes värvitoonides, mustas, valges ja ihutoonis, ei ole see pelgalt järgmine tema igapäeva pesu, mis kõige alla ideaalselt sobitub. Angelina läbipaistmatu sile kangas ees tagab rinnahoidja pretensioonituse igasuguse rõiva suhtes ning sensuaalsed pitsdetailid taga lisavad igapäevasele pesule killukese BonBoni maagiat. 

 

Modell Nnenna Klein - BonBon Lingerie
Nnenna Klein tunneb ennast võimsa kuid sensuaalsena Angelina push-up rinnahoidjas ja tangades


Minimalistik


Tiger Dreams on küll müügis jõudnud olla vaid loetud kuud, kuid on juba saavutanud meie klientide jäägitu poolehoiu. Strateegiliselt paigutatud pitsdetailid mõjuvad küpselt ning domineeriv võrkkangas on veniv ja kodune. Sügavmust kollektsioon sobib iga riietusega igaks olukorraks, tehes sellest meie ühe kõige mitmekülgsema kollektsiooni. Kui soovid oma igapäevase lemmikpesu magamistuppa kaasa võtta, piisab 50-halli-varjundit-meeleolu loomiseks lisada juurde vaid sama komplekti erootiline näomask. Ja milleks piirduda pesuga? Tiger Dreams kollektsioonist leiab lisaks pehme viskoosist öösärgi, mis on asendamatuks kaaslaseks ka pikale veninud hommikutundidel.
 
Identset kasutust leiab


Kitty Hawk kollektsioon, mis on taassündinud kasutades meie läbiaegade enimhinnatud mudeleid. Sügavpunane põleb tasase naiselikkuse leegiga olles mõõdukalt provokatiivne ja parajalt vaoshoitud ja tõestab, et naise enim kasutust leidev pesu ei pea olema ilmtingimata igav.

 

Kogenud emadele, kes soovivad oma ellu põnevust tuua

 

BonBon Lingerie Sweet Escape @lauradefiew Laura võtab kevade vastu romantilises Sweet Escape kolmnurk-rinnahoidja, stringide, sukahoidja ja sukkade komplektis.

  

Kui aga kingisaajaks on hoopis ema, kelle lapsed on juba piisavalt suured, et iseseisvalt hakkama saada on Sul võimalus talle meelde tuletada, et lisaks emarollile peitub temas ka imekaunis naine. See on kõige õigem aeg, kus tuletada emale meelde tema väärtust emarolli kõrval ning aidata tal tunda ennast jälle enesekindla ja ihaldusväärsena. Täienda enda pesupsühholoogia teadmisi veelgi lugedes meie varasemat blogi teemal „Kuidas aitab õige pesu valik kaasa Sinu enesearmastusele“. Kollektsioonid, mis aitavad naisel parandada minapilti ja laadida end enesearmastuse väega on meie ülinaiselikud Sweet Escape, Dhalia ja Miss Jolene, mis on saadaval ainult kuni 07.05. Sulle -25% kuni -30% soodustusega.
 
Hästi sobiv pesu, mis rõhutab naise unikaalseid kurve parimast küljest suudab tõsta iga naise ilu aukohale. See on inspireeriv tegevus, mis mitte ainult ei kaunista naist teiste silmis vaid õpetab kandjal enda unikaalset ilu uues valguses nägema. Romantilise Dhalia kollektsiooni fenomeni võibki kirjeldada täpselt niimoodi. Lillemustriga pastellpunane pits aitab kontakti luua ürgse naiseliku loomusega aidates kandjal end esitleda täpselt nii õrnana nagu ta seda soovib. Samal ajal, juhivad hoolikalt planeeritud väljalõiked tähelepanu naise jumalikele kehakumerustele õpetades talle nende kohaolu hindama. Mahukas kollektsioonis leiduvad lisaks pitspesule ka satiinist hommikumantel ja elegantne öösärk, mis kõnelevad naiselikust küpsusest.
 
Valides kingituseks Sweet Escape kollektsiooni, kingid Sa emale võimaluse tunda end tõeliselt naiselikuna. Roosa värv mõjub tütarlapselikult uljana ja laseb kandjal tunda naiselikku kergust ning lähedase hoolitsust, millest paljud emad kaua unistanud on. Kui kingisaaja võiks hoopis nooruse nostalgia asemel igatseda luksuslikku hoolitsust, on talle  parim valik meie Miss Jolene. Miss Jolene püüab poolehoiu oma rikkalike kuldsete detailide ja väärika sügavrohelise tooniga, mis paneb iga naise tundma väärtustatuna. Alati on ihaldusväärne kingitus ka luksuslikud Miss Jolene ööriided, mille nahasõbralik viskooskangas pakub maailma hinnatuimat luksust – kvaliteetset und.  
 
Emadepäeva erikampaania kestab kuni 7.05. BonBon Lingerie pesubutiikides Ülemiste, Nautica ning Viru keskuses ja e-poes.

 

ROHKEM ON UHKEM – TASUTA KINKEKARP AlATES 150€ OSTUST

 

BonBon Lingerie Kitty Hawk KinkekarpPildil BonBon Lingerie signatuur-karp ja Kitty Hawk push-up-rinnahoidja. 

 
Selleks, et Sinu väljavalitud kingid veelgi jalustrabavamad oleksid, lisame kõigile vähemalt 150€ väärtuses ostudele kaasa 
  • TASUTA luksusliku BonBon Lingerie signatuur-kinkekarbi, mida kaunistab pealt külluslik roosa lips. 
  • BonBon Lingerie logoga roosa kaardi, kuhu peale saab Sinu personaalne sõnum saajale kirja pandud kõige liigutavamal moel.

Tasuta kinkekarbi lunastamiseks e-poes ei ole Sul vaja teha muud, kui lisada enda ostukorvi vähemalt 150€ väärtuses tooteid ning BonBon Lingerie kinkekarp. Kinkekarbi leiad kodulehelt „Aksessuaaride“ alt või saad selle mugavalt lisada ostule juurde ostukorvis märkides linnukese „Paki kinkekarpi (8€)“ kastile. Seejärel rakendub kinkekarbi sooduskood Sinu ostule automaatselt.

Tasuta kinkekarbi saamiseks esinduspoodides maini pakkumist kassa. Kampaania kestab kuni 14.05.2023.
 
Sest iga ema väärib end ka naisena tunda!

- Sinu BonBon Lingerie

LEAVE A COMMENT

All comments will be reviewed before publication