KINGISPIKKER: KUIDAS OSTA NAISELE PESU EMADEPÄEVAKS?

Naisele kingituse tegemine on imelihtne! Selleks vajad vaid põhjalikke teadmisi naistepesu trendidest ja süvenemist teaduslikesse uuringutesse, mis annavad aimu, mille järgi naised pesu valivad ja millisest võrgutuskomplektist nad tegelikult unistavad. Seejärel pead välja sõeluma usaldusväärsed allikad ning veenduma, et uuringu tulemused ei muutu, kui need tuua põhjamaisesse kliimasse. Lihtne eks?!

 

Õnneks on Eesti käsitöö disainerpesubränd BonBon Lingerie juba 2004. aastast töötanud Eesti naiste ilust ja enesekindlusest inspireerituna ja teab kõige paremini, milline naistepesu meie kaunitare võlub ja millist pesu nad kingituseks soovivad. Siiani vaid BonBoni käes olnud salajane info on valmis eksklusiivseks avalikustamiseks siin ja praegu.

 

Neile, kes pole kindlad, kas naine üldse vajab uut pesu, kinnitame, et kaunist pesu pole ühelgi naisel kunagi liiga palju. Pesu on üks intiimsemaid kingitusi, millega oma naist võluda. Preemiaks mehele on nauditav vaatepilt ja plusspunktid naiselt pühendumist nõudva kingi valimise eest.



Emadepäev – hell ja kirglik


Haldjalikult õrn, kuid vapustavalt enesekindel Wisteria Lane - tugikaartega rinnahoidja ja püksikud

 

Kuigi emadel jääb tihti laste kõrvalt enda jaoks vähem aega, ei tähenda, et nad ei tahaks tunda end kauni ja ihaldusväärsena. Selleks, et ema ei närtsiks naisena ega seaks enda vajadusi perekonnas kõige lõppu, saavad ka mehed oma panuse anda. Kinnitame, et see pole sugugi raske. Peamine, mida naine vajab oma mehelt, on toetus ja tunnustus. Naised armastavad tõepoolest kõrvadega ja komplimentide tegemine on lihtsaim viis oma naisele teada anda, et ta on endiselt ihaldusväärne ja kaunis. Naised vajavad ilusaid sõnu nagu õhku ja vett. Imelisel kombel suudab naine, keda mees hindab, palju rohkem: ta hoiab koduse keskkonna harmoonilisena, lendleb ilma vaevata läbi kodutööde ning õhtuks jätkub tal ka veel energiat oma mehe jaoks hell ja kirglik olla.

 

Kliiniline psühholoog Mark E. Crawford õpetab oma raamatus “When two become three” meestele veel ühe nipi: selleks, et naine ka pärast emaks saamist kirglik oleks ja intiimsust sooviks, tuleks meestel võtta enda peale mõni majapidamistöö, mida nad muidu ei tee. Esiteks võtab see naiselt koormust maha, teiseks tahab naine mehe tänamiseks veelgi rohkem pingutada ja teda rõõmustada. Tasub proovimist!



Soovitused emadepäevaks - doos naiselikku enesekindlust


Avatud Luna bodi tulitavalt erootiline läbipaistvus laseb naiselikkusel ja seksapiilil enda eest rääkida.



Emadepäeva märksõnaks naistepesu valikul on “erutav” ja ‘“luksuslik”.  Emalik hoolitsus ei mahu raamidesse ja õigesti valitud pesu sobib ideaalselt seda sõnumit toetama. Kuigi emadepäeval kaldutakse ennekõike hommikumantleid ja öökleite eelistama, julgustame vaatama piiridest väljapoole ja lähtuma kingisaaja unikaalsusest. Soovitame valida midagi sarnast sellele, mida naine ise valiks, kuid mõne uudse seksika nüansiga, esilekutsuvama värvitooni või provokatiivsema lõikega.

 

Põnev valik on pilkupüüdev bodi, mida saab kanda aluspesuna, kallima võrgutamiseks magamistoas või sobiva rinnahoidjaga kombineerides väljaspool kodu pluusi asemel. Turvaline valik on hellitav hommikumantel - siidist Dusty Rose või modaalist Adelaide.

 

Kollektsioonide soovitused: Wisteria Lane, Rose Gold, Luna, Night Lily, Dusty Rose, Pamela ja kogu BonBoni buduaariliin



Millist suurust ta kannab?

Parim viis naise pesu suuruse välja selgitamiseks on leida toote silt pesu seest. Tavaliselt tähistatakse rinnahoidja suurust kahe numbri ning ühe tähega, näiteks 75B. Kui oled leidnud rinnahoidja suuruse, toimi samamoodi aluspükstega. Aluspükste suurused on tähistatud järgmiselt: „XS“ – eriti väike, „S“ – väike, „M“ – keskmine, „L“ – kurvikas, „XL“ eriti kurvikas.

 

 

Uinuv kaunitar - Rose Gold kolmnurk-rinnahoidja ja stringid on lihtsalt valitavas suuruses ning vastupandamatult seksikad



Milline lõige talle meeldib?

Kas talle meeldib kanda push-up, võruga pits- või hoopis kolmnurkse kujuga rinnahoidjat? Kui oled selle välja selgitanud, uuri kas ta eelistab püksikuid, tangasid, stringe või kõrgeid püksikuid. Naised eelistavad enamasti kanda aluspükse lõikega, mis on neil jalas kõige mugavamad ning sobivad nende kehatüübiga. 



Night Lily õrna pitsiga tugikaarteta rinnahoidja, tangad ja sukahoidja on näide meisterlikust flirdist



Mis on tema lemmikvärv?

Piilu tema aluspesu sahtlisse. Kas leiad sealt heledat, tumedat või erksat värvi aluspesu? 

 

Pamela hullutavalt seksikat madala lõikega rinnahoidjat ja vormivaid kõrge pihaga püksikuid on saadaval nii tuhkhalli kui ka elektrisinist tooni. SOOVITAME VALIDA TAVAPÄRASEST ÜHE RINNAHOIDJAKORVI VÕRRA SUUREMA SUURUSE.



Kui siiski veebist ise naisele pesu ostmine hirmutav tundub, kutsu naine endaga pesupoodi. Aeg, mille koos veedate, on juba omaette kingitus ja investeering õnnelikku suhtesse!



Kinkides kallile naisele pesu, kingid Sa midagi enamat kui pelgalt tarbeeseme. Olgu su valikuks midagi eelnevast nimekirjast või pesupoe kinkekaart, BonBon Lingeriega kingid Sa paketi, mis koosneb enesekindlusest, seksikusest, naiselikust võlujõust, laitmatust kvaliteedist, unikaalsest disainist ja luksuslikest materjalidest. Kinkides pesu, kingid emotsioone!



ESINDUSPOED ON AVATUD NING ERUTAVAID ÜLLATUSI TÄIS E-MADEPÄEVANÄDAL ON ALANUD!

 

Haara doos naiselikku enesekindlust BonBon Lingerie e-poest või esinduspoodidest Tallinnas, Pärnu mnt. 21, Ülemiste keskuses ja Nautica keskuses.

 

Erutavat e-madepäeva!

LEAVE A COMMENT

All comments will be reviewed before publication