22/23 UUS hooaeg: Leia endas kauboitüdruku metsikus ja tantsi 2000ndate peadpööritavas taktis

Sügis-talve hooaeg on ukse taga ning kutsub avastama oma hinge kauneid meloodiaid. Värvika Birdie, võimuka Bite Me ja poeetilise Coco Heart kollektsiooni pits ja lõiked on inspireeritud muusikast ning puudutavatest laulusõnadest. Samuti erinevatest kultuurilistest liikumistest ning naistest nende keskel. Nagu üks peadpööritav muusikavideo, räägib uus hooaeg loo erinevatest naistest, nii võitlejatest, vabaduseihkajatest, kui ka kirglikest armastajatest, keda esindavad kollektsioonide metsikud kauboitüdrukute persoonad. BonBon Lingerie disainer Mirjam Mäeots: ,,Olen valinud cowgirlsid esindama 22/23 sügis-talve pesukollektsioonide esteetikat, sest Metsik Lääs on alati olnud maailm, milles naised on erandid, iseseisvad võitlejad ja teerajajad. Sarnase tunnetusega on ka kogu hooaja kontseptsiooni inspireerinud Dua Lipa lugu Love Again, mille eeskujul sai iga kollektsiooni nimi tuletatud mind kõnetanud laulude pealkirjadest.’’

BIRDIE – Barbilik kauboi-kiskja, kes tantsib varajaste 2000ndate metsikus taktis 

Birdie kollektsioon on elu kõige kirevamate ja magusamate hetkede kogum. Kui julged hallist massist eristuda ja oma keha värvidega ehtida, tunned end kui vaba lillelaps keset piiritute unistuste põlde. Enam ei saa keegi röövida Sinult joovastava naiselikkuse tiibu või vaigistada hinge soove, sest Sinu enesekindlus on kompass, mis leiab alati suuna oma pööraste fantaasiate täitmiseks. Nagu metsik kauboitüdruk, vallutad koos Birdiega kõik avastamata maad ja seiklused, ning tunned ennast alati värske, vaba ja erksusest pakatavana.  

Värviline tugikaartega rinnahoidja ja stringid Birdie BonBon Lingerie Kätlin Hallik

Kätlin kannab Birdie tugikaartega rinnahoidjat ja stringe.

 

Birdie kollektsioon on inspireeritud Nelly Furtado kunagisest hittloost ‘’I´m like a Bird’’ – seda nii oma sõnumi kui ka visuaaliga. Kuid tänapäevases võtmes on muusadeks maailmakuulus modell ja moeikoon Kendall Jenner ja pop-laulja Dua Lipa, kes esindavad julgeid väärtusi: vabaduse iha, kirevat isikut ja enesekindlust. Nad on üldsusele tuntud ka oma 2000ndatest inspireeritud personaalse stiili poolest, mis 2022. aastal massiivse tagasituleku moemaailmas tegi. Visualiseerides Birdie kollektsiooni tunnetust, tuleb silme ette üksik lilleaas, mis sümboliseerib piiritut vabadust.

Birdie värskendav oranžide lilledega pits on BonBoni signatuurmuster, mille õhuline ja pehme tekstuur omab kõrgeimat kvaliteeti. Uusimatest trendidest kajastub kollektsioonis kontrastsete kummide ja pitsi-võrgu sümbioosiga eksperimenteerimine. Klientide lemmiklõikega avatud rinnahoidja on kollektsioonis esmakordselt müügil mitmevärvilise disainiga, mille pastelselt harmoonilised toonid toovad esile  naiselike kehakumeruste lopsakust.

Värviline avatud rinnahoidja ja stringid Birdie BonBon Lingerie

Kseniya kannab Birdie avatud rinnahoidjat ja stringe.

 

BITE ME – Majesteetlik ja võrgutav tiigritüdruk, kes mässab pop-punki vabastavas rütmis

Bite Me kollektsioon äratab ellu naishinge ürgse tiigri, kelle majesteetlikud triibud on aumärgiks julgusest ja iseseisvusest. Ekstravagantne disain on inspireeritud tugevast ja sõltumatust naisest, kelle olemus on meelitav, aga mitte kunagi päriselt kättesaadav. Ta ei anna kellelegi tükki enda hingest, sest nagu metsik tiiger, peab ta käima oma rada ja elama oma reeglite järgi. Otsi üles enda kiskjalikud kired ja võidutse oma elu paha kiisuna, sest Bite Me püüab endale kogu maailma imetluse ja tähelepanu. Ulakas olemine ei ole kunagi nii ahvatlevana tundunud, mäu!

Must bodi Bite Me BonBon Lingerie

Kseniya ja Kaoka kannavad Bite Me bodisidBite Me müügil alates 23.08.2022.

 

Bite Me tuletab meelde 2000ndate alguses valitsenud  Avril Lavigne pop-punki meeleolu, mis on ühtaegu naiselik, kuid kalk ja armastuse järgi jänunev, samas lõpuni iseseisev. Bite Me on inspireeritud armastatud Shades kollektsiooni strappide disainist, millele lisavad värsket ulakust tiigri mustri voolujoonelised triibud. Kollektsiooni läbivaks märksõnaks on erikujulised jooned ja nende graafiline visuaal, mis järgib läbikumava võrgu ja struktuursete detailide kombineerimise trende. Üle pika aja on taas müügil pesufännide lemmikaksessuaar, mille eksklusiivne hõbedaste rõngastega disain on inspireeritud Cafe Latte ja Ayame kollektsioonide kehakaunistustest, ning tuleb müügile vaid kõige pahematele kiisudele piiratud koguses. Lisaks pakub Bite Me seeria vastupandamatult seksikat täiendust meie pikkade varrukatega ja musta värvi bodide valikule. Uus, meelierutavalt läbikumav ning abstraktse disainiga bodi on ülimenukate ja kiirelt läbimüünud Mara ja Ayame bodide taassünd. Kui armastad pilkupüüdvaid ja erilisi bodisid, ei pea sa Bite Me’s pettuma!

Must keha komplekt ja keha aksessuaar Bite Me BonBon Lingerie

Kseniya kannab Bite Me pesukomplekti ja keha aksessuaari.

Bite Me kollektsioon müügil alates 23.08.2022 e-poes ning BonBon Lingerie esinduspoodides.

 

COCO HEART – Kristallselge eneseväärikusega lumekuninganna, kelle süda sulab Elton Johni ballaadi saate

Coco Heart kollektsioon teeb kummarduse varajastele kahetuhandetele ammutades inspiratsiooni Elton Johni ja Dua Lipa ikoonilistest laulusõnadest, mis kõnelevad südame avamisest uuele armastusele. Tumesinised jäälilled ja kristallkülmades toonides pits lisavad naiselikule pehmusele müstilisust ja jõulisust ning panevad Sinu südame sulama. Coco Heart kristalsete kangaste keskel saavad külmunud unistustused ja mahasurutud fantaasiad taas uue hingamise ning Sinus ärkab kirglik ja ebamaiselt kaunis Põhjamaa pop-printsess.


Coco Heart on külmunud südamega naine, kes ei oleks uskunud, et ta süda võiks enam kiiresti põksuda. Ta on naine kes sümboliseerib segaseid tundeid ning soovist kõik seljataha jätta. Soov olla vaba ning pidevas võitluses iseendaga. Kuid temas on alati lootus oma süda jääkristallidest vabastada.

Tumesinine bodi Coco Heart BonBon Lingerie Kätlin Hallik

Kätlin kannab Coco Heart bodi. Coco Heart müügil alates 27.09.2022.

 

BonBoni populaarsesse buduaarikollektsiooni lisanduvad eksklusiivse uue tootena erootilised Coco Heart avatud püksikud. Läbikumav sinine võrk ja vabameelne lõige julgustavad Sind olema seikluslik ning avama ennast sensuaalsemast küljest kui kunagi varem. Taas müügil on ka kauaoodatud balkonett-lõikega tugikaartega rinnahoidja. Inspireeritud armastatud Mint Passioni madalalõikelisest rinnahoidjast, on uues disainis kasutatud sarnast toestust ja mugavaid disainielemente. Osaliselt läbikumav rinnakorv on ehitud paradiisiaia jäälilli meenutava pitsiga, mis lööb särama keha naturaalse ilu ja süvendab enesekindlust. 

Tumesinine kolmnurk rinnahoidja, avatud püksikud, tugikaartega rinnahoidja, püksikud, sukahoidja, sukad Coco Heart BonBon Lingerie Kätlin Hallik

Kseniya kannab Coco Heart kolmnurk rinnahoidjat ja avatud püksikuid. Kätlin kannab Coco Heart tugikaartega rinnahoidjat ja tangasid. Coco Heart müügil alates 27.09.2022.

 

Sügisööde magusasse unne vaju Coco Heart pehmes topis ja shortsides, mis on uueks taevalikuks alternatiiviks Wisteria Lane bestseller ööriiete komplektile. Kõrgkvaliteetne naturaalne viskoos on seljas jahe, hingav ja pehme, säilitab hästi värvi ja kortsub vähe, olles Sinu jaoks alati oma kõige kaunimas vormis. 

 

Elevil tasub olla ka sukakandjatel ja buduaaripesufännidel, sest nüüd on BonBoni essentials sukkade valikus saadaval kirglik tumesinise värvitoon ja bodide valikus tervitab veelgi erootilisem avatud disain. Sügav dekoltee, seksikad criss-cross paelad ja avatud lõige vürtsitavad enesetunnet ja annavad taljele voolujoonelist sitkust. Sügavsinised sukad sobivad suurepäraselt nii Coco Heart bodi juurde, kui muudavad väljapeetuks ja võrgutavaks iga outfit’i. Sobita uued essentials sukad, mistahes meie otsekinnitustega sukahoidjaga.

Tumesinine avatud püksikud, tugikaartega rinnahoidja, sukahoidja sukad, püksikud Coco Heart BonBon Lingerie Kätlin Hallik

Coco Heart kollektsioon müügil alates 27.09.2022 e-poes ning BonBon Lingerie esinduspoodides.



Kampaania: BonBon Lingerie

Pildid: Arnaud Lafeuillade

Meik & Stilist: Mary-Ly Kapp

Soeng: Edvard Hiietam

Modellid: Kätlin Hallik, Kseniya Satarova, Kaoka Nii

 

LEAVE A COMMENT

All comments will be reviewed before publication